LEMVIG

LEMVIG

woensdag 28 december 2011

Kadetten meisjes in Lemvig dag 2

De dag begon voor ons ploegje al heel vroeg. We stonden om 7.00 uur op en moesten ons snel klaarmaken (dit verliep niet zo vlot). Na het ontbijt gingen we supporteren voor de kadetten meisjes van Aartselaar. Daarna was het de beurt aan Wesley (Lesley-Ann Poppe =) om op het hoofdterrein te spelen. Jammer genoeg waren de tegenstanders iets sterker. Na het middageten was het onze beurt om in de Osthallen te spelen. We moesten tegen Avelgem (West-Vlaanderen). De eerst helft speelden we zeer goed en konden we vlot een grote voorsprong opbouwen! De tweede helft verliep iets minder vlot, want ze hadden onze tactiek door. Bovendien gingen ze ook zone spelen (watjes!!!). Officiele eindstand: Nila 34 - 26. Na onze supermatch supporterden we voor onze kamergenootjes: de miniemen meisjes. Zij wonnen ook vlotjes hun eerste match.
Om 17.00 was onze 2de match dit was tegen Hoofddorp uit Nederland. Het werd snel duidelijk dat zij op een iets hoger niveau speelden. Toch toonde iedereen veel inzet en probeerden we er het beste van te maken. Eindstand: Nila 19 - 49. Na het avondeten supporterden alle aanwezige ploegen voor de miniemen jongens ie op het hoofdterrein speelden. Ze verloren jammer genoeg nipt van hun tegenstanders.
Enkele grappige feitjes van de dag:
An-Katrien zat vandaag klem tussen de deuren van de bus. Zij wilde eigenlijk nog snel opstappen.
Hanne kreeg een spontane bloedneus tijdens het supporteren.
Tijdens de match van Aartselaar sliep het merendeel van de supporters eigenlijk nog.
Wesley had zijn Nila-trui nog aan terwijl hij opwarmde voor zijn match met Hulshout.
Auteurs: Laura en An-Katrien
Verbeterd: Ericia

1 opmerking:

  1. hey meiden, jullie hebben het klaar gespeeld om de eerste match te winnen en de tweede nipt ;-) te veliezen maar eigenlijk toch twee gewonnen matchen, als je denkt dat An-Katrien bijna in twee was, Hanne bijna leeg was gebloed en Wesley verloren gelopen tussen de teams.

    Een dikke proficiat en nu goed slapen na natuurlijk eerst wat vermaak!!

    BeantwoordenVerwijderen