LEMVIG

LEMVIG

woensdag 28 december 2011

28 december - eerste speeldag - here we are

Beste vrienden,
Bedankt voor het lange wachten.
Met 6 ploegen ben je in Lemvig de hele dag onderweg. Is het niet om te spelen, dan wel om de andere ploegen luidkeels aan te moedigen. Enfin, een lange dag achter de rug, en nu gaan we er aan beginnen. Lyra-Nila in Lemvig day 1
En we beginnen met de oudste ploeg - Lode en zijn jonge dames !
Hedenmorgen hebben ze zich hard verweerd tegen Basketbal Pecky (CZ), maar zelfs met onze Becky, zat onze defense wat lekky. Een flink maatje te groot, die Tsjechische meisjes :14-61 einduitslag.
Zo-even speelden ze hier in de Osthalle tegen ART Duesseldorf (D). Een zeer snedige eerste helft van onze ladies, goede intercepties & fastbreaks. We gingen rusten met een 13-18 voorsprong. De Duitse coach veranderde echter zijn taktiek naar zoneverdediging, en toen was het mooie liedje uit. Manhaftig hebben ze gestreden onze dames, maar de Duitsers deden een ware Blitzkrieg, niks meer tegen te beginnen. Onze verWehrmacht was opgebruikt. Einduitslag 39-22 zegt genoeg. Toch een dikke bravo!
En vele kusjes aan het thuisfront, vooral aan onze teamleden studentes Danni & Caro. We miss you!! Tomorrow is another day.
Op naar de volgende
;-)
H

3 opmerkingen:

  1. Awel als er dan toch naar zone moest geschakeld worden dan is dat voor mij zo goed als winnen van dat Blitzkrieg dinges!!!!

    Have fun!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hou the spirit erin en morgen alles geven!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Genieten van het spel en ga ervoor Dames!
    Ontspan op tijd, wij blijven supporteren op afstand:)
    Duim en denk aan jullie allen!
    Jullie kunnen het !
    Maar geniet vooral...!
    Doe da nog goe daar !
    Have fun !!

    I:)

    BeantwoordenVerwijderen