LEMVIG

LEMVIG

woensdag 28 december 2011

kad J Lyra-Nila versus the bloodhoundssssssssssss

En toen was het onze beurt, de kadetten jongens wilden revanche nemen voor de nederlagen van vorig jaar en dat was te merken. We vlogen er meteen in en liepen uit tot 12-6. Dit tempo lag echter te hoog . En ondanks onze sterke tegenstand gingen we rusten met een 18-21.
Geen paniek, het kalf was nog niet verdronken en vol goede moed begonnen we aan de 2e helft. AL snel bleek dat we ons toch wat vergaloppeerd hadden. De defense moest hieronder lijden en de tegenstanders liepen verder uit. Ondanks dit hebben we toch allemaal kunnen scoren, zoals het hoort in “one team”. Qua gestalte viel het nog goed mee, want wij hebben een heel jaar kunnen groeien, maar we verloren uiteindelijk met 24-45.
Verslag: The 7 players
Censuur: the 2 others

1 opmerking:

  1. Aan die magnificant seven : hou de moed erin, eens zal het wel lukken (en als het niet lukt, is het ook maar zo, plezier hebben jullie al genoeg gemaakt denk ik)
    En Thys : heb je al een nieuw 'strijdlied' bedacht? Ik ben benieuwd naar jullie verhalen!
    Groetjes aan iedereen
    (sorry dat mijn berichtjes niet altijd van de eerste maal lukken en ik ze weer moet verwijderen, ik zal het maar op de computer steken zeker)

    BeantwoordenVerwijderen