LEMVIG

LEMVIG

woensdag 28 december 2011

De pupillen in actie!






Dag volgers in Nijlen, Lier en omstreken,



En hoe gaat het met de jongste pagadders van Lyra-Nila vraagt iedereen zich af?! Wel die gasten stellen het opperbest!



De busreis was misschien wat aan de frisse en vermoeiende kant, maar eens geaclimatiseerd en vertrouwd met de Deense wind, de Deense groentjes met pasta, en de Deense basketballen waren de mannen klaar voor hun eerste match. En wat voor één?



Tegen het lokale LemvigBasket speelden ze al direct de pannen van het dak en wonnen ze maar liefst met 41-3. De passes werden vlotjes uit de mouw geschud, dribbelen was de normaalste zaak, en defense was just the way of life. Dat pakken ze ons toch al niet meer af! Kei goe gedaan mannen!



Super gemotiveerd en na een korte middagrust waren we klaar voor onze volgende wedstrijd, deze keer tegen een Duitse ploeg. Maar die hadden andere pasta gekregen dan wij denk ik ... of ze hadden nog iets goed te maken van ervoor, want het leek alsof die allemaal een pilleke gepakt hadden ... hunne coach incluis, ja-watte. De Belgen zijn altijd sympathieker, maar op het einde winnen de Duitsers :-( Jammer maar helaas: 29-17 aan ons broek. Overdonderd door zoveel supportersgeweld moesten we dus het onderspit delven.



Maar onze mannen lieten het niet aan hun hartje komen. Een biljarreke, een pingpongske, een hotdogske later is het allemaal weer snel vergeten ...



Maar of dat onze mannen gemotiveerd zijn? amai nog nie! Ze vroegen zelfs aan onze fantastische coach-ad-interim Ann om toch nog eens dat ene tactiekske uit te leggen voor ze zouden gaan slapen. En nu, ondertussen al een uurke geleden, liggen ze weer als schaapekes voor den tweede dag op rij te slapen in hun bedje. Jaja het zijn echte schatjes mama's ... geef ze een matchke basket en ze doen alles voor je :-)



Morgen loopt onze wekker al om 6.30 af, want we moeten onze laatste poule-wedstrijd al om 8u45 spelen. Na de poules spelen we nog minstens 1 wedstrijd in de late namiddag volgens het knock-out systeem. Laat ons hopen dat we er nog veel kunnen spelen dan :-)



Voila, tot zover een verslag van onze pupillen. En we gaan nog nie naar huis ... belange nie belange nie!!!



Grtz,

Peter


1 opmerking:

  1. Een hele dikke proficiat voor deze 'schaapjes', geniet maar verder en go for it vandaag!
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen