LEMVIG

LEMVIG

woensdag 28 december 2011

Jongens min. Nila- Viby (Denemarken) 28/12 8u



6.30u wekker loopt af!!!




7u wij staan te wachten op de bus




7.15u wij genieten van een stevig ontbijt op plastieken bordjes en bekertjes




7.30u wij staan op baan 8 in de Oosthallen




à8u match start, zonder Nila supporters want die moesten ergens anders spelen of liggen nog te knorrenJ




Dus moesten we het alleen klaren… maar dat deden we dan ook grandioos!!




De 1e minuten van de match verliepen rommelig: passen komen niet aan, of glippen door de handen, easy shots worden niet omgezet, … enfin veel balverliezen. Stilaan geraken we “wakkerder” en kunnen we scoren via Jens, Robin D. en Jo, de rust geeft 7-13 aan.




In de 2e helft lukken er gelukkig toch wel enkele mooie combinaties: give and go’s, 1 tegen 1, 3 puntshots,… we zitten de Denen op de hielen … en met het eindsignaal staat er 26-26 op het bord J joepie we mogen verder spelen!! Het reglement zegt dat de 1e die scoort in de verlengingen WINT! Dus spanning ten top, pijl wijst in onze richting … wij krijgen inworp… na 3 passen was het KOEKENBAK, Jo scoorde na een prachtige pas van Jens… WIJ WONNEN … hiiiiiiihaaaaaaa! 28-26!




De gelukkigen zijn:




Robin D.: scoort een prachtig shot, Jonas: stealt de bal verschillende malen, Robin G.: krijgt 3 “P’s” en verdeelt het spel, Tobias: staat zijn mannetje vooral in defense, Benjamin: heel sterk onder de goal met enkele puntjes, Jens: potte een 3 punter, Jo: boort zich een weg naar de goal, soms met succes, PV Ellen brulde voor 10 en coach Goedele was in haar nopjes!!







5 opmerkingen:

  1. jiehaa!! Een dikke proficiat! Go Go Go

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Knap gedaan mannen! De toon is nu gezet voor onze andere ploegen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Als ze zich allemaal zo blijven geven, zelfs ondanks het vroege uur, dan ik het Belgium boven! Knap gedaan! Jongens, laat jullie niet kennen hé.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Goe begonnen is half gewonnen ! Proficiat

    BeantwoordenVerwijderen
  5. En de Jens deed de eerste score van Lyra-Nila en dan nog met ne slaapkop, amai wa gaat da worden als ze dan wakker zijn?
    Proficiat jongens,

    BeantwoordenVerwijderen