LEMVIG

LEMVIG

dinsdag 1 maart 2011

19 februari Kwartfinales BVA Meisjes Kadetten : Nila meets Red Vic

Met weeral een weekje vrij in de competitie, kwam het goed van pas, dit weekend nog in de gauwte onze kwartfinale in de BVA te regelen en af te werken, kwestie van dat onze meisjes wat onder stoom en in wedstrijdritme konden blijven.
Daarvoor moest echter ieder vroeg uit hare en/of zijne warme bedstonde geraken, en na een lange week & feestelijke vrijdagavond kan dat soms voor enigen al wat moeilijker zijn dan voor de andere.
Toch 9 kadettendames paraat op de afspraak. Becky (ziekjes) en Caro (nog steeds die enkel) moesten verstek geven voor de wedstrijd, maar kwamen wel mee supporteren voor hun team !
Het was al een mooie prestatie om zo ver in de beker door te stoten, nog een ronde verder geraken zou een mirakel zijn, te weten dat we dan ook onze eerste landelijke kadettenploeg uit het Antwerpse op bezoek kregen, Red Vic.
Winnen was sowieso geen must, gewoon er voor gaan, ons best doen, blijven oefenen op onze sterke punten, en voor zover het kon, ook genieten van een matchke basket, ook al zouden onze meisjes afzien.
En afzien werd het, onze dames konden enkele minuten goed mee in de eerste quarter, maar daarna werd het algauw duidelijk welk verschil het is 1 à 2 trainingen in de week minder te hebben dan de tegenstanders.
Niet dat er niet mee gebasket werd, dat ging zeer behoorlijk, maar qua snelheid balcirculatie en afwerking kwamen we gewoon toch te kort.
Einduitslag 23-68 in het voordeel van Red Vic, en zodoende kwam ons bekeravontuur tot een einde. Toch een dikke proficiat aan het team voor hun moed en volharding.
En terwijl wij bekerden, moest Aartselaar het in onze reeks afleggen tegen Melsele, en Willebroek & Baasrode hielden het op een 50-50 draw, zodat onze meisjes zonder te spelen in onze reeks, toch weer de winnaar van het weekend werden. Nog 9 op 15 halen, twee overwinningen, en de titel is binnen.
Vanaf volgende week begint de laatste rechte lijn , twee zware uitmatchen, te beginnen bij het sympathieke team uit Aartselaar, dewelke ondanks alles ons geen cadeautjes gaan geven, dus er voor gaan tot de laatste minuut is de boodschap.
Let the final round begin !!!!
H.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten