LEMVIG

LEMVIG

maandag 28 februari 2011

12 februari Meisjes Kadetten : Ekeren - Nila

Na een moedgevende en geruststellende BVA match met overwinning, konden we na een maand onderbreking eindelijk nog eens wat puntjes gaan pakken in de competitie.
Ondertussen hadden onze "concurrenten" reeksgenoten niet stilgezeten, en waren er nog ettelijke wedstrijden afgewikkeld, dewelke naar het verder verloop van de competitie nog wel eens in ons voordeel zouden kunnen uitlopen.
Baasrode ging op het laatste kopje onder bij Aartselaar, en ook Melsele bevestigde wat zij begin januari bij ons hadden laten zien, een geduchte ploeg, dewelke ook voor een paar mooie overwinningen wist te zorgen tegen Willebroek & Baasrode.
Met een reeds geruster gemoed konden onze dames dus richting Ekeren afzakken, weliswaar nog met zonder de 2 gekwetsten uit onze bekermatch tegen Dessel, Evi & Caro, maar voor de eerste keer met de versterking van Danni, our superfresh nr 15, dewelke na een lange & lastige periode met allerlei kwetsuren en dergelijke, enige speel- en wedstrijdritmeachterstand komt ophalen. Lore & Lise, op scoutsweekend, werden ergens lokaal op de Kesselse hei, gespot en daar per koerier afgehaald, en tijdig op bestemming afgeleverd.

In principe mocht het geen moeilijke match zijn, maar een wedstrijd moet dus altijd gespeeld worden. Het zat muurvast in de eerste quarter, Ekeren zette zich in zonedefense, en onze meisjes hadden de grootste moeite er door te breken. De kanonnen stond niet scherp afgesteld.
first set, euh first quarter : 2-6
Eigenlijk is dit het verhaal ongeveer geweest van de hele wedstrijd : Nila, onze dames, sterk in defense (niks op aan te merken), hadden echter aan de andere kant van het veld de grootste moeite hun kansen af te werken, en waren soms, of te nonchalant, of te besluiteloos, of te overhaast, of te ongelukkig. Niet dat we in deze match ooit echt in de problemen zijn gekomen hierdoor, maar het was toch wel een degelijk verschil tegenover de 2 matchen tegen Ekeren van vorig najaar, waar ons scoringspercentage toch veel beter was....
Einduitslag : 23-39, een verdiende overwinning, maar nu ook niet een match waar we de stempel "schitterend" op konden plakken.
Maar de 3 punten waren binnen, en aldus met een 9 op 9, zetten onze meisjes en coach Lode hun onwaarschijnlijk mooie zegereeks nog steeds verder. The future looks bright, maar er komen nog een paar kwaaie matchen aan, next game feb 26 op Aartselaar.

H.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten