LEMVIG

LEMVIG

dinsdag 29 december 2009

Dubbele moord te Lemvig

Onder geheimzinnige omstandigheden zijn gisteren twee van onze crewleden schielijk aan hun einde gekomen. Pete blijkt bij het slalommen zijn bocht iets te breed genomen te hebben. Kenneth heeft klaarblijkelijk een giftig siroopje ingenomen. Gelukkig hebben we politie meegenomen. Lode Van In heeft een onderzoek ingesteld. Is hier sprake van een serial killer?

H.

3 opmerkingen:

  1. Ow :s
    Pete ergens tegenaan gelopen?
    En Kenneth?

    Ik heb een vermoede wat ervoor gezorgd heeft dat Kenneth "vergiftigd" is geraakt :
    Zoals te lezen valt hebben jullie gisteren moeten spelen tegen een Duitse ploeg. Met succes. Ze hebben voor (voor ons dan toch) de 3de keer verloren tegen een Belgisch team. De voorlaatste keer (lees: WO II) gebruikte ze toch cyaankali. Een gif dat hoge officieren (in dit geval: lees coach) in hun tandholtes plaatste om eventueel zelfmoord te plegen. Nu kunnen we dit natuurlijk niet plaatsen onder "zelfmoord", maar ik zou kunnen vermoeden dat er iets met die druivensap of andere drank ginder gebeurd is!

    My 2 cents
    Veel plezier en succes ginder nog!!
    Groetjes,
    Joren 003,5

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wees toch maar op jullie hoede ;-))) Meestal is de dader ergens in huiselijke kring, of in dit geval team - kring te zoeken! Misschien een tip voor Lode Van In???? Zoek ni verder dan uw neus lang is ;-))
    Hopelijk lezen we de ontknoping in één van de volgende boeken van Aspe!!!

    Geniet er nog van, maar .... watch out!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het is toch altijd dezelfde die de pineut is he !
    Piet , ik zou maar onderduiken als ik u was !
    grtjs
    Inge

    BeantwoordenVerwijderen