LEMVIG

LEMVIG

dinsdag 29 december 2009

29 december 0845h JK - Celeritas Donar (NL)

GODMORGEN BELGIEN,

De derde dag Lemvig is aangebroken. De Deense engeltjes hebben zachtjes hun bedspreitje uitgeschud vannacht, een dun laagje sneeuw is er bijgekomen.
Na een verkwikkende nachtrust hedenmorgen fris en monter weer op. Om kwart voor negen moesten onze JK namelijk weer present zijn in de Osthalle, voor hun derde poulewedstrijd tegen onze Noorderburen van Celeritas Donar. Onze miniemenmeisjes waren mee vroeg uit de veren, om hen te vergezellen, en harts-tochtelijk aan te moedigen.
Eerst moest de prut nog uit de ogen en de oren. Weliswaar werd er goed begonnen met een 6 tegen 0, maar dan wakkelde het spel ineens, en konden de Nederlanders terug bijbenen en de lead overnemen 6-8. Ook was er kort enige ongerustheid, toen Jordi & Nick snel moesten vervangen worden, vanwege enig getrekkebeen. De spieren zullen nog een beetje te koud gestaan hebben, maar uiteindelijk viel alles nog goed mee, en konden beide spelers snel terug ingezet worden. Coach Kenneth schraapte dan eventjes zijn stembanden, en wist terug enige orde in de gelederen te krijgen.
Ook de miniemen meisjes spaarden hun lieve aanmoedigingen niet, en hop, ineens begon het te lopen. Erop en erover. Over het algemeen was het een evenwichtige wedstrijd, niet superhoogstaand, maar kom.. Het enige verschil was dat onze boys hun kansen iets meer konden verzilveren. Eens de voorsprong verworven kon er rustig uitgespeeld worden. Resultaat : Lyra-Donar: 24-15, en zo kunnen we zeggen dat het met onze gasten ieder jaar een beetje beter gaat . Goe bezig, gasten !
Tot straks voor meer blognieuws. Rond de middag komen onze damesploegen ook nog in actie.
Verslag volgt.

3 opmerkingen:

  1. jullie zijn goe bezig! :)
    doe zo verder he! :)
    & nick geen kwetsures aub, want we kenne u! :p

    Grtjs Kim#10

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Kim, ik ben niet mee éh. Dat bespaart minstens 1 kwetsuur :D.

    Inderdaad goed bezig. Het gaat precies beter dan de afgelopen jaren.
    Proficiat! Hopen op een mooie plaats, eventueel een podiumplaats!

    BeantwoordenVerwijderen