LEMVIG

LEMVIG

dinsdag 29 december 2009

20:45 JK - Westcoast Sharks

Het laatste Lyra wapenfeit werd vandaag toebedeeld aan de JK. In de vrieskou gingen ze richting Gymnasium. Benieuwd of we gingen verslonden worden door Duitse haaien !
Voor de match gingen Kenneth en zijn team in afzondering voor een degelijke tak-tische voorbereiding van deze wedstrijd. En met vrucht. De afgesproken stack-taktiek werd naar behoren uitgevoerd. De tegenpartij speelde vlot mee, maar in onze bucket waren we heer en meester. (En gelukkig waren we dat ook in de hunne :-)) Mooie steals, fastbreaks, en zeer positief, onze twee miniemen, Niels en Elio, hebben hun plaats in dit team dubbel en dik verdiend! Goed dat jullie de man op de bank deze maal gerespecteerd hebben, en OOR hebben gehad voor zijn richtlijnen en vragen. Resultaat positief over de hele lijn.
Einduitslag 53-10 voor onze JK, ook zij hebben nu uitzicht op een verder vervolg van dit tornooi in een volgende ronde.

DAG ALLEMAAL, Lemvig klapt nu zijn laptop en binnen enkele minuutjes ook zijn oogjes toe! Morgen weer een nieuwe dag, en ja toch, we genieten er van !!
Tot blogs!
A&H.

1 opmerking:

 1. Jullie zullen wel heel content zijn ! Echt verdiend gasten !
  Een heel dikke Proficiat !!!

  (Nick , mooi blijven lache zoals op de foto van gisteren he ! Denk aan je ! Hopelijk toch nog geen kwetsuren opgelopen?? U kennende, voorzichtig zijn he ! )

  Zorg goe voor elkaar daar !
  En braaf zijn he gasten !
  Greets!
  Inge

  BeantwoordenVerwijderen