LEMVIG

LEMVIG

maandag 2 februari 2009

Tillykke med fødselsdagen !!!

SmileyCentral.com

Sinds onze terugkeer uit Denemarken hebben we reeds 3 jarigen gehad.

Om te beginnen heeft Floor #7 als eerste 15 kaarsjes mogen uitblazen op 13/1 ! Van harte proficiat van de hele Lemvig-crew.

Op 25/1 werd het ***17*** voor Jamie #8, yeah.

Vanaf vandaag is het "Sweet Sixteen" voor Marie #9! Geniet nog van deze, wel heel speciale, uitzonderlijk witte dag.

~~~~~

Gisteren is de Lemvig-crew neergestreken bij de Roggeskes om een eerste keer de film en foto's van Denemarken aan een kritisch oog te onderwerpen.

Op originele manier was de deur versierd met passende invitatie. Hugo zal zijn woordenboekje moeten raadplegen want Edouard heeft ons wel met een heuse Deense volzin verrast!?! Uiteraard hebben we met een serenade op gepaste wijze onze aankomst kracht bijgezet ;-)

Veel dank aan Katrien en dochters voor de lekkere hapjes en aan E.R. die zijn voorraad rode & witte wijn gevoelig zag slinken. Gelukkig geen Duitsers in de buurt die met de 'cactus' aan de haal konden gaan...

Om een lang verhaal kort te houden, kon de film door elke crewmember duidelijk gesmaakt worden. Na vele uren Pinnaclen, puzzelen, zwoegen en f^^^(=alles weg) heeft Lode een leuke en met momenten zeer grappige compilatie gemaakt van het Deense tornooi. We hebben ervan genoten en hem goed bevonden.

Een datum werd reeds gechekt om de film aan de Lemvig-deelnemers & ouders voor te stellen. Hou dus jullie mailbox in't oog. We laten zo snel mogelijk iets weten.
~ann~

P.S. Vergeet niet op Anke te stemmen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten