LEMVIG

LEMVIG

dinsdag 20 januari 2009

Anke in het European All-Star Team...

Even een woordje uitleg. Anke is de jongste dochter van mijn collega Marrek De Mondt, hier en daar ook terug te vinden onder de veelzeggende naam Marrek O'Polo of Marco Polo.
Ook langs deze weg proberen we zoveel mogelijk mensen te bereiken en warm te maken om voor Anke te stemmen.


Ze heeft een schitterende basketbalcarri√®re opgebouwd en speelt al verschillende jaren in de Spaanse competitie. Sinds vorig seizoen treed ze aan in Salamanca met haar club Perfumerias Avenida. Ze staan in de competitie op de 2° plaats ! Wie nog meer wil weten over de Spaanse damescompetitie kan hier eens een kijkje nemen. Samen met Ann Wouters speelt ze uiteraard ook bij de Belgium Cats.

Even nog in de kantlijn dit artikel uit de krant:
Ann Wauters speelt Euroligaduel tegen Anke De Mondt
Ann Wauters met CSKA Moskou en Anke De Mondt met Salamanca hebben zich geplaatst voor de achtste finales van de Euroliga bij de vrouwen. En opvallend, daarin nemen beide speelsters het tegen mekaar op. De heenwedstrijd in Spanje wordt op 27 januari 2009 gespeeld, de terugmatch in Rusland staat geprogrammeerd voor 30 januari 2009. Een eventuele belle in Salamanca is voorzien op 4 februari 2009.


Doen jullie mee ? ~ann~Your vote for Anke !!!

Op 14/1 begon de EuroLeague Women All-Star Voting, oftewel de uitverkiezing van de speelsters die op 8 maart, Internationale Vrouwendag, in Parijs zullen deelnemen aan de EuroLeague Women All-Star Game. Voor deze selectie kan U deze keer ook stemmen op de jongste Pola, oonz' Anke...

Klik hier, en als alles goed gaat komt U rechtstreeks op de stempagina van FIBA Europe terecht.
Doorscrollen voorbij "Centers" en "Forwards" naar "Guards" en daar het derde vakje aanvinken voor ...
Anke De Mondt.

Onderaan de pagina je gegevens invullen en "VOTE!".
Als hevige supporter en fiere papa heb ik natuurlijk ook een poging gewaagd met een tweede e-mail adres, maar dat lukte niet vanaf dezelfde computer: volgens de FIBA-site you are allowed to vote only once per day.
Geen nood echter: de stemming loopt tot en met 9 februari. Als U dus elke dag even de moeite neemt om deze procedure te doorlopen dan mag ik ieder van U namens Anke 23 keer bedanken... Op naar de selectie !!!

Marco Polo

1 opmerking: