LEMVIG

LEMVIG

zondag 28 december 2008

Internetverbinding ???

Ziezo,

Na heel wat zoekwerk hebben we eindelijk een internetverbinding gevonden ! Hier dus het eerste verslag. We doen ons uiterste best morgen ons basketbalverhaal verder te zetten en jullie een gekruid verslag te sturen. Nu zijn we allemaal aan een heerlijke portie nachtrust toe dus slaapwel en tot morgen ;-))) ~ann~

2 opmerkingen:

  1. Hey daar Lyra Girls, Boys, Begeleiders,
    Ik vind dat jullie geweldig jullie best doen om ons op de hoogte te houden. Het is leuk om te weten wat jullie daar zoal uitspoken, want ja als je hier (in mijn geval toch) helemaal alleen achterblijft in onze Belgenland is het toch leuk om jullie doen en laten te kunnen volgen.
    "Men lieve Evi, ik mis je zenne, en met onze Niels ook ver weg in Tjechiƫ is het hier thuis veel te stil naar men goesting, maar het is vakantie en ik zou niet liever willen dan dat je je ginder super amuseert".
    Aan heel de Lyra-ploeg nog een heel tof sportief verblijf toegewenst.
    xxx
    Patricia

    BeantwoordenVerwijderen
  2. iedereen huilt....
    iedereen huilt hier in de Ceciliastraat! De Matthias omdat hij een hele auto voor zich alleen heeft. Charlotte omdat ze haar boksbal (lees - Marie) niet vindt, Karin omdat ze moet koken voor weinig mensen en dit niet kan, zodat de kippen helemaal uit hun evenwicht zijn - die huilen dus ook! Den Albert omdat zijn panorama vanuit het raam zo stil is...Alleen Jozefien huilt niet! Ze heeft het nl. beloofd aan haar papa!!! Ze is vertrokken naar haar alsof-wereldje waar toevallig papa wel is (en ook de bomma, marie!)!! Alles ok hier dus op het thuisfront!!
    geniet er van! Wij vluchten vandaag in het shoppen!! Misschien helpt dat!
    Karin en co

    BeantwoordenVerwijderen