LEMVIG

LEMVIG

maandag 29 december 2008

Hallo beste Lyrafans, hier weer een verslag van onze reporter ter plaatse. God aften !!!!
Wat was het weer een spannende dag vandaag !!! Over vannacht kunnen we enkel zeggen dat onze ladies gevraagd hebben het houtzagen zoveel mogelijk te beperken.
Nochtans hebben de vaders zichzelf regelmatig gecontroleerd vannacht, en toch niks gehoord...?

Enfin, we starten met het verslag van heden. Een uurtje later kunnen opstaan, eventjes de prut uit onze ogen gewassen, tandjes gepoetst, uitrusting verzameld, en dan weer de pendelbus op naar de centrale sporthal, voor ontbijt en onze eerste match. Qua accomodatie is het hier echt wel indrukwekkend, daar kunnen veel clubs/steden en gemeentes in Belgie wel een puntje aan zuigen.
Na het ontbijt met extra choco van thuis, hadden we vandaag onze laatste reeksmatch tegen het Deense Virum BBK voor de boeg, toch ook wel een tegenstander van niveau, maar met wat geluk een haalbare kaart. En dat geluk ontbrak ons spijtig genoeg wel een beetje. Gelijkopgaande match, met veel kansen aan beide kanten, enkel bij hen een betere afwerking dan bij ons.
Kim, nog veel laten oefenen op vrijworpen, daar hebben onze meisjes toch wat punten laten liggen.
Eindstand 16-23 voor de vriendinnen uit Denemarken.

Zodoende kwamen we finaal in onze reeks als 3de op 4 ploegen eruit, en werden we derhalve naar de b-eindronde doorverwezen.
Om 14.45hrs kregen we hier onze eerste match in deze b-eindronde voor onze kiezen tegen het Deense Slagerse BBK. Deze match mocht in principe niet verloren worden, wel even goed focussen, de handen in elkaar, de strijdkreet : " Lyra, one team uit volle borst, en dan ertegenaan.
En het zat goed, de afspraak is niet gemist, onze meisjes stonden scherp in defence, en de afwerking was al stukken beter dan deze morgen. Het was een mooie match, en met een fanatieke Lyra boys supporterskliek zat de sfeer er zeer goed in.
Final result : 36-12 voor onze girls, en daarmede zitten we vanavond omstreeks 1915hrs in de
HALVE FINALE VAN DE B-EINDRONDE, en dit waarschijnlijk tegen onze sympathieke streekgenoten uit Hulshout. Winnen is mogelijk, we just have to believe in it.
We hopen in ieder geval op een leuke wedstrijd voor beide clubs, en dat de besten mogen winnen. De winnaars spelen dan morgen de finale van de b-ronde 0800hrs.

Uw reporter sluit hiermede voorlopig zijn verslag af, we gaan nu voor onze jongens supporteren.
Stay tuned. Bedankt voor alle leuke reacties, dewelke altijd welkom blijven.
We love you all.

uit naam van de hele ploeg

Hugo.

Ps Pete heeft laten weten dat hij inderdaad huilde toen hij zag dat ze op het thuisfront gingen shoppen. :-))

Geen opmerkingen:

Een reactie posten