LEMVIG

LEMVIG

woensdag 30 december 2015

Pupillen Jongens in grote form ...

Dag 3: We konden relax aan deze dag beginnen met een eerste wedstrijd om 11h. Na het ontbijt waren onze spelers in een kleine shopping mood met de aankoop van enkele t-shirts als gevolg. Daarna nog een chill-momentje op de kamer (= kassen, stronten, voetbal en pingpong), and ready to go for the first game of the day. Fris en redelijk monter hebben onze jonge leeuwen kipkap gemaakt van deze Denen. De ganse wedstrijd stonden we op voorsprong en konden we deze besluiten met een mooie 27-17. Hiermee sloten we onze “qualifiying” games af met een mooie draw: 2 gewonnen -2 verloren.

Met een volgende wedstrijd slechts om 20h45 konden we onze supporterskleren aantrekken. De eerste wedstrijd was een mooie dessert geserveerd door onze pupillen meisjes die hun tegenstand volledig wegspeelden. Hierna waren we nogmaals getuige van een winning game: ditmaal van onze miniemen die onder coach Ann ook een klinkende overwinning behaalden.
Na ons avondmaal was het terug de beurt aan onze pupillen meisjes om de Nila-eer hoog te houden.  Het was een mooie wedstrijd waarbij de tegenstanders aan elkaar gewaagd waren. In de slotminuten moesten ze echter de duimen leggen.
De zenuwachtigheid begon toe te slaan bij onze jongens dus het mocht snel 20h45 worden. Toen de tegenstander uit Nederland binnenkwam bleek al snel dat ze uit een veel langer hout gesneden waren dan onze Belgische jonge twijgen. Maar… het moet worden gezegd: De Leeuwardenaars kregen het niet geserveerd op een blaadje. Voor elke bal werd gevochten, voor elke rebound werd gegaan. Wederom moesten er punten voor dagelijks werk zijn…
Na een verkwikkend douchke konden onze gasten nog genieten van de langbeloofde pizza en hoewel deze bij de meeste spelers het welbekende “b*kk*s” in brand zette, werd hij erg gesmaakt! Nog even wat game-time, en klaar om in te pakken morgen!
Basiel:
 
Giel:
 
Jef:
 
Jens:
 
Milan:
 
Senne: 
 
Thomas:
 
Ward:
 
Wout:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten