LEMVIG

LEMVIG

woensdag 30 december 2015

De kadetten hebben geknald

Vandaag hebben onze kadetten er alles uitgehaald wat erin zat. De coach heeft tevreden vastgesteld dat er nog veel meer potentieel en talent in de ploeg zit dan wat we al tijdens het jaar hebben laten zien tot nu toe, want dat het is er vandaag allemaal uitgekomen! Dat belooft voor het tweede gedeelte van de competitie in Belgiƫ. De resultaten waren dan misschien weer net iets minder vandaag, maar we hebben echt nog 2 knappe wedstrijden gespeeld.

Vanmorgen was het nog relax, een zwemmeke gaan doen, wat relaxen in de sauna en de bubbels zodanig dat we er tegen de middag helemaal klaar voor waren. We wisten dat het geen makkelijke opdracht zou worden tegen de Denen, maar gezien de fysieke overmacht aan de overkant hebben onze kadetten zich nog meer dan behoorlijk verweerd. 38 - 47 waren de eindcijfers, maar we werden helemaal niet overklast door de "kleerkasten", integendeel zelfs.

Door dit resultaat zijn we feitelijk op een gedeelde 2 plaats geĆ«indigd in onze poule, maar door het doelpuntensaldo belandde we uiteindelijk toch in de B-Finales.

Daar wachte ons een verrassing van formaat, want niemand minder (maar ook niet meer) dan onze buren uit Hulshout bleek onze tegenstander te zijn. Meteen was er geen gebrek aan motivatie, maar de stress en de zenuwen stonden natuurlijk ook strak gespannen.
Het werd een vurig wedstrijdje waarbij de mannen van Hulshout teruggrepen naar het traditionele zone-systeem en daar vonden we niet direct de juiste antwoorden op. De foutenlast begon zich op te stapelen en onze verre shots lieten het wat afweten. Uiteindelijk werden we geklopt met 29 - 39, maar we kunnen met meer dan opgeheven hoofd het tornooi verlaten.

Moe maar voldaan hebben we zopas toch onze pizza nog kunnen verorberen, want die had het gisteren wat laten afweten ... maar nu was hij er, en wat heeft die gesmaakt!!!

1 opmerking: