LEMVIG

LEMVIG

maandag 28 december 2015

Kadetten - Let's go Kadetten - let's go!

Yo thuisfront,

We beginnen al direct met de conclusie van den dag: de sfeer is goed!!

Belangrijkste nieuwsfeit van de dag: We zijn gewonnen van "de" Hollanders met nen thriller van formaat, klinkende uitslag 37 - 33 voor onze kadetten en spannend tot in de laatste minuut.

Het was een TOP-match en alle supporters waren ook aanwezig! In het begin van de match stonden we nog een paar punten achter, maar toen kwam de motor op gang. Scheeeiiiiiirp, défense, give&go, drive, no-middle, no-base line, richting van de basket gaan, shot, dribbel ... het zat er allemaal in! Onze gasten kenden echt een begenadigd moment en kwamen er op en gingen er over. We hebben de Nederlanders een poepie laten ruiken, zoals ze zeggen. Yes!
Na de match kregen alle supporters uiteraard een welverdiend applaus, want zij hebben ons echt kei luid geholpen. Dank u supporters.

De pizza is ondertussen besteld! die hebben we dubbel en dik verdiend en alle supporters mogen natuurlijk mee-eten.

Deze voormiddag hadden we natuurlijk ook nog een match, maar die zijn we helaas verloren. Het was tegen 'de Mannschaft' denk ik, want we hadden maar een half verhaal, vrij letterlijk zelfs, want het was uiteindelijk 16 - 34. Jammer, maar we onthouden vooral dat we deze avond vrij euforisch in ons bed kunnen kruipen. Morgen wachten de Denen; ook nie simpel, want die zijn op hun beurt gewonnen tegen de Duitsers. Maar één ding telt ... we zijn hier om ons goed te amuseren met basket, als team, en dat zit helemaal snor.


1 opmerking:

  1. @Kadetten : Top Jongens !!!
    En van 16 tegen 34 naar 37 tegen 33 wil dus als we die lijn doortrekken morgen zeggen :
    58 tegen 32 :-)
    Good luck , maar vooral geniet ervan !


    BeantwoordenVerwijderen