LEMVIG

dinsdag 29 december 2015

1/8 B-Finale miniemen

Victory Victory Victory !!!
Om 14:45 werden we terug verwacht in de Lemtorphalle voor de 1e wedstrijd van de B-finale.
Onze tegenstrever, Slagelse basket (Dk), eindigde op dezelfde plaats in reeks 19 maar was ons dus totaal onbekend.
Het is zo wie zo moeilijk spelen op dit kleine veld maar onze tegenstrever was deze keer gelukkig van ons kaliber. Geen boomlange mannen die telkens het licht uit deden als één van ons in rebound ging...
Van bij de start namen we een kleine voorsprong en hebben die de hele wedstrijd goed kunnen vasthouden. De 1e helft was wel verbasend snel voorbij. Zeker een 4-tal minuten werden ons niet gegund! Toch leverde een goede defense en een goede rotatie in aanval eindelijk een positief  resultaat op. Op naar de 1/4 finale.

En volgens het schema spelen we die in de Østhalle om 19:15 tegen.............  Zuiderkempen !