LEMVIG

LEMVIG

vrijdag 30 december 2011

Donderdag 29 december, de langste sportdag van het jaar voor de pupillen!

Dit was waarschijnlijk de langste dag van 2011, en dan nog wel in Denemarken! De wekker liep al af om 6u30 en we zijn gaan slapen om 23u45. Zelfs oudjaar van overmorgen gaat daar niet aan kunnen tippen :-)

’s morgens om 8u45 moesten we al voor onze eerste wedstrijd paraat staan. Maar aangezien we eerst nog moesten gaan eten, en daar altijd de bus voor moeten nemen, rammelde die wekker al zo vroeg. Maar de flinke pupillen lieten dat niet aan hun hartje komen, want vandaag stonden de laatste poule wedstrijden en de eerste wedstrijden van het knock-out systeem geprogrammeerd.

Tegen de Denen kwamen we er helaas niet aan te pas deze keer. Goe meegespeeld, maar uiteindelijk moesten we onze meerdere toch erkennen. Het belangrijkste was dat we weer allemaal van alles bijgeleerd hebben.Dat moesten we maar eens goe van ons gaan afspoelen in ’t zwembad van Lemvig. Beetje chillen, beetje relaxen, jaja de pupillen hebben het best naar hun zin hier.

Na de middag moesten we ons natuurlijk in opperste concentratie beginnen voor te bereiden op het knock-out systeem, want daar kwamen we onze zuiderburen tegen uit de Zuiderkempen. In de competitie was al bewezen dat we ze aankonden, dus ook nu hadden we een goeie kans. Een wedstrijd op het scherpste van de snee, die gelijk opging. Maar helaas oo helaas … onze laatste ballen vielen er net niet in, terwijl die van de andere mannen er wél in gingen. Wat een ontgoocheling, het stond op éénieders gezicht te lezen. Eindstand 34-30.

’s Avonds moesten we dus geen 3de match meer spelen en was er veel tijd om te gaan supporteren bij de andere ploegen. Uiteindelijk zijn we dan uitgebold door nog een paar ballekes te slagen op de ping-pong tafel. Moe maar weer met heel veel voldoening zijn we dan uiteindelijk in ons bed geraakt.

Morgen staan er nog een paar halve en misschien hele finales te wachten voor één van onze andere ploegen, dus daar gaan we zeker nog voor supporteren. Tegen 17u zal ons avontuur er spijtig genoeg al opzitten want dan vertrekken we terug richting Lier. Hou je vast mama’s en papa’s … de pupillen vragen nu al of ze volgend jaar terug mee mogen! Het is echt een super-ervaring.

Groetjes,
Peter

2 opmerkingen:

  1. Dat geloof ik graag dat dat een super ervaring is.
    Een dikke proficiat en geniet ervan zolang het nog duurt.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Aan alle speelsters , spelers, coaches en begeleiders ... proficiat !! Dat hebben jullie weer prachtig gedaan. Nog even genieten van de laatste dag , een mooie afsluiter. Alvast een rustige en gezellige terugreis. :-)

    BeantwoordenVerwijderen