LEMVIG

LEMVIG

vrijdag 30 december 2011

Dag allemaal,
Vrijdagochtend dertig december, 01 hrs, bijna putje nacht. De hele avond hebben we geprobeerd de blog op te starten, hier in de Lemtorpsskole, maar we geraakten maar niet op het net, waarschijnlijk te veel gebruikers actief.

Onze excuses, maar this can happen.

Een hoop verslagen zijn dan maar al op Word klaargemaakt en opgeslagen, en hopelijk lukt het om ze te posten bij het ochtendkrieken.

Onze 6 Lyra-Nila ploegen zijn op donderdag heel heel actief geweest, en tot laat in de avond
zijn er nog matchen doorgegaan. Dit wil zeggen dat heel veel ploegen aardig ver
zijn geraakt in hun respectievelijke A- of B-poule, en dat we vandaag hebben mogen genieten van veel jeugdig talent & vooral veel teamspirit bij onze jonge Lyra-Nila speelsters & spelers.
En met morgen reeds een A FINALE als apotheose voor onze meisjes miniemen! En de jongens miniemen gaan nog voor een mogelijke b-finale. Goed bezig zou ik zeggen, heel goed bezig!
Laten we het woord maar aan de respectievelijke ploegen, om over de ervaringen van hun team
verslag te doen. En vind je een bepaalde ploeg nog niet dadelijk terug, we proberen zo snel mogelijk wat extra bij te plaatsen.

Lyra-Nila in Lemvig, dag 2 – here we go !
;-)
H.

4 opmerkingen:

 1. Aan de ploegen die vandaag nog mogen spelen: go for it! Aan de andere ploegen: alles geven, kelen schor supporteren. Als één hele grote familie, samen gaan voor de overwinning. Succes Lyra-Nila-nezen!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Veel succes voor de finalisten!
  Aan de anderen: goed supporteren zoals enkel die van Lyra-Nila dat kunnen!!

  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een hele dikke proficiat aan alle spelers en een grote dank u wel aan alle begeleiders en coaches. Mede dank zij jullie hebben al die jeugdige spelers een fantastische tijd achter de rug. Een dikke merci

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Als ik dit allemaal lees, dan hebben de thuisblijvers weer heel wat gemist. Maar ja, het is dat toch leuk dat we op de blog kunnen volgen.
  Proficiat aan alle ploegen daar aanwezig voor hun resultaat en zo te horen hebben jullie je daar goed kunnen amuseren wat ook een must is.

  Dank aan alle begeleiders en coaches die zich toch vrij hebben gemaakt voor onze zonen en dochters.

  We zien al uit naar de verhalen die onze telgen mee naar huis brengen.

  Goede reis terug naar Belgie en tot morgen.

  BeantwoordenVerwijderen