LEMVIG

LEMVIG

vrijdag 30 december 2011

Dag 4: Kadetten meisjes --> het vertrek

De dag begon weer "goed": om 7 uur 's morgens opstaan. Nadat we uiteindelijk uit bed zijn geraakt, was het tijd om al die rommel in de koffers te proppen. Als die bevalling gelukt was, namen we de bus naar het Idreatcenter om terug het smakelijke ontbijt, zoals de vorige dagen, te eten. Alleen nu in een kwartiertje tijd, om te kunnen gaan supporteren voor onze nieuwe goede vrienden van West-Vlaanderen (BBC Esso Avelgem). Spijtig genoeg hebben ze de B-finale niet gewonnen :(.


Dan snel terug naar het hoofdterrein om te gaan supporteren voor onze eigen miniemen meisjes in de A-finale, die ze nipt hebben verloren. Daarna was het tijd voor het laatste middagmaal.

Op naar het Gymnasium om onze miniemen jongens te gaan aanmoedigen in de B-finale. Zij hebben deze helaas ook verloren. Toen wachtten we op de bus om naar huis te vertrekken: naar de mamie en papie. Eerst nog een fotoshoot met onze BBC Lyra-Nila trui en cadeautjes uitdelen. Voor we thuis aankomen, maken we nog een lekkere stop bij de McDonalds.

Enkele leuke weetjes:

- Wesley is erachter gekomen dat wij weten dat zijn bijnaam "Torry" is.

- Een pizza-doos kan je vaak recycleren (zeker 3 x).

- We kunnen niet wachten tot volgend jaar J.

- We hebben iedereen terug bij (hopelijk)...

Vele groetjes vanuit de bus!

Elien & Vero xxx

Geen opmerkingen:

Een reactie posten