LEMVIG

LEMVIG

donderdag 30 december 2010

Nog eventjes in Lemvig, nog 1 berichtje om af te kicken.

Sneeuwvlokjes dwarrelen over Lemvig. Binnen een paar uurtjes zal in dit vredige stadje aan de Limfjord de rust wederkeren. Een gemeenschap van 7000 zielen, dewelke een tornooi voor ca 1600 spelers kunnen opzetten, gespreid over meerdere dagen. Respect voor deze geweldige organisatie.
De zakken zijn gepakt, de Denen zijn betakt met lekkere Merci-chocolaatjes. Nog een paar fotoshoots, nog eens even langs die t-shirt stand, voor een gepersonaliseerd souvenirtje.
De kelen gaan schor. We're from Belgium (louder and louder), wie Lyra-Nila niet zou gezien hebben, hebben ons zeker gehoord.
Het gaat al ietsje beter met Lore, ze kan al wat terug steunen op haar ene been, we gaan dat toch goed laten nakijken, meid.
Rond de klok van vieren, stappen we de bus terug op, richting Lier. Ga niet te laat slapen, en vergeet je GSM niet op het nachtkastje te leggen. Eens in Belgie, zullen wij deze morgenvroeg laten afgaan. We hopen dat het weer onderweg goed meevalt, zodat we niet teveel vertraging zullen hebben.
Blijf deze blog volgen. Lyra in Lemvig stopt niet vandaag, niet morgen. De spirit van Lemvig blijft duren, en we hopen dat er naast de website van Nila, ook verslagen, en leuke berichtjes zullen volgen naar deze blog. Een van de volgende dagen zullen er ook al eens wat leuke fotootjes
verschijnen, en coach Lode kruipt binnenkort ook weer in zijn montagekamer, om van Lyra-Nila in Lemvig 2010 weer een onovertroffen beeldverslag te maken.
bedankt aan allen, een Gelukkig, gezond, en sportief 2011 !!!!!!

2 opmerkingen:

  1. Bedankt voor alle toffe verslagen, zo konden wij er toch ook een beetje bij zijn!
    Een veilige terugreis, tot morgenvroeg en een spetterend 2011!

    Familie Van Stevens

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat heb je heel goed gezegd blakknig_145 en daar zou ik me graag bij aansluiten. Van het thuisfront toch wat mee kunnen genieten door jullie formitastische verslagen, je moet het maar doen.
    De beste wensen voor het nieuwe jaar en dat het beste wat je dit jaar overkomen is het minste van volgend jaar mag zijn!!!

    BeantwoordenVerwijderen