LEMVIG

LEMVIG

donderdag 30 december 2010

Eventjes genoeg basket, nu een sfeerimpressie.

Dag allemaal, alhoewel men kan zeggen , dat er vandaag geen enkele match gewonnen werd, zie ik hier 44 winnaars in Blok C van de Lemtorpskole gezellig bij elkaar zitten. Pupillen bij miniemen, miniemen bij kadetten, ook de begeleiders hebben nood aan een Happy Hour.
Dat klikt hier geweldig. Hier wordt er gedanst, daar wordt er met de blogger gelachen.
Vera Waterslaeghers is momenteel ieders horoscoop aan het uitpluizen. Happy days are there to come! Er komt een jenever boven water, een paar flesjes wijn, waarachtig ook een magnum Duvel.
Twee ploegen Lyra en Nila laten samengaan, is een avontuur durven aangaan. Met de jeugd samen in het verre hoge noorden dat avontuur verderzetten, is als een mooi sprookje. Met elkaar op stap gaan, levert meer op dan tientallen vergaderingen. We leren elkaar ten gronde kennen, lachen hier nogal wat af, the mood is skyhigh !!!!
Mensen, hier wordt de basis gebouwd, laten we dit verderzetten, en ach ja, ook al maak je hier geen wereldploeg mee, ( in alle bescheidenheid, Lier en Nijlen, where is that?), maar onze Lyra-Nila funderingen zijn er enkel maar steviger mee geworden.
De toekomst oogt mooi ! We brengen voor jullie de Noorderzon mee naar huis.

Slaapwel en schol.
Papa's - mama's - vrienden - collega's - sympathisanten, our youngsters en the Lemvig-crew sturen U hun warmste groeten uit het ijzige Lemvig.
We love you all !
H.

5 opmerkingen:

  1. Het is "dat" waar jullie die lange busrit voor maken, Ik ben weer benieuwd hoeveel sterker jullie groep is geworden en hoeveel krachtiger de team spirit.
    Chapeau aan beleleiders, coaches en vooral spelers!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Is dat niet het ALLERBELANGRIJKSTE?
    Een toffe groep, vriendschap en mooie herinneringen!
    Nog veel plezier vandaag (maar ik kijk toch al uit naar morgen als jullie allemaal weer veilig thuis zijn)
    Alvast een fijn nieuw jaar voor iedereen!
    Groetjes van Anne (mama van Gert)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ben blij te horen euh lezen dat alles in de juiste sfeer blijft, zoals jullie weten is dat alles waar het om gaat team building, natuurlijk is het leuk als er hier en daar of meerdere matchen gewonnen worden, ook al zijn er geen verliezers daar aanwezig.

    Nu aan alle feestvierders (sters) nog een goede nachtrust in de bus straks zodat je monter en fit het nieuwe jaar in kan feesten.

    Happy Newyear voor jullie allemaal.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. "ONE TEAM" is duidelijk geen team kreet meer , maar een club kreet. Fantastisch !!! Jongens , Meisjes , Kadet , Miniem , Pupil (en een benjike) het maakt allemaal niet uit. Ze stonden er duidelijk voor elkaar. Keep that spirit ...
    Jongens , meisjes , coaches , begeleiders ... ik wens jullie nog een fijne afsluiter toe en een leuke en veilige terugreis.
    Gelukkig nieuwjaar.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. We hebben dagelijks de blog gevolgd vanuit het grijze Belgie. Blij dat jullie zoveel plezier hebben gemaakt. Bijna tijd om afscheid te nemen van het internationaal gezelschap, en de terugreis aan te vatten. Wij zien er alvast naar uit jullie terug te verwelkomen in Lier en Nijlen. Aan iedereen nog beste wensen voor 2011, vanwege Peter, Chris en Eric.

    BeantwoordenVerwijderen