LEMVIG

LEMVIG

zaterdag 23 januari 2010

De match van de blauwe galochen !

Voor onze ugentlige partij basketbal trokken de MK zaterdag om 12:45 van Lier naar Ekeren in het Hoge Noorden... van onze provincie. Ook Evi en Pa/otricia waren van de partij en iedereen wacht met spanning op de uitspraak van de specialist die woensdag wordt geraadpleegd. Zet hij het ligt op groen voor Evi en is de kwetsuur eindelijk fortid ?

In het begin van de wedstrijd verslikten de meisjes zich even en keken onmiddellijk tegen een 0-6 achterstand aan. Maar gaandeweg werd er terug orde op zaken gesteld, ging het deksel eraf en werd de 1e korf gescoord.

De nieuwe opdrachten in defense vroegen wel veel concentratie wat niet altijd lukte en zo de tegenpartij toch nog de nodige ruimte gaf om te scoren... Maar onze Lyragirls hadden duidelijk meer ervaring en de nodige vechtlust om de Ekerse meisjes regelmatig de bal af te snoepen en te scoren.

De Lierse supporters waren erg unaniem over de wedstrijdleiding, we troffen het deze keer wel. Het oog mag ook wel eens verwend worden, niet dames ???
Eind goed, al goed. Met 19-52 winst kon iedereen tevreden naar huis, naar Lyra of naar de volgende match in Aartselaar, met of zonder broodje, croque of hot-dog ! ~a~

4 opmerkingen:

  1. Merci voor het plectrum e ann , tzal wl van pas kunne komen ;) xD
    Vinnceééntt

    BeantwoordenVerwijderen
  2. OK, begin almaar te oefenen, de 5° komt dichtbij hé !?! ;D

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb precies teen ent ander gemist zaterdag!!
    ; )
    vera

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Als je't maar weet ;-)) Ambiance verzekerd, das een beetje eigen aan de mensen uit de voorkempen zeker....

    BeantwoordenVerwijderen