LEMVIG

LEMVIG

dinsdag 17 november 2009

ondertussen bij onze miniemen meisjes......

Het is reeds een tijdje geleden, en ondergetekende bekent schuld, lang geleden dat ik nog eens iets over de miniemen meisjes gepost heb.
Dat heeft in ieder geval zijn redenen, temeer daar we allemaal heel druk zijn bezig geweest met trainen voor Lemvig/sparen voor Lemvig/voorbereidingswedstrijden te spelen voor Lemvig/acties voor Lemvig.
Lemvig..... Lemvig....... Lemvig....... binnen 39 dagen vertrekken we !
Zoals reeds in onderstaand bericht weergegeven, we zijn officieel ingeschreven met onze miniemen meisjes/kadetten meisjes & jongens. Een en ander is officieel geregistreerd op de Lemvig basket website - limfjordscup - alle deelnemende ploegen staan reeds met naam vermeld, en ik heb 3 x BBC LYRA gezien !

Kerstkaartjes verkocht/ bitterballen&miniloempia's & heerlijke soep op 17 oktober/een schitterend gelukt spaghettifestijn voor familie & vrienden&sympathisanten op 8 november;
alles tip top gelukt mede dankzij de collectieve medewerking van de ploeg & coach & ouders.
Een en ander heeft al een aardige cent opgeleverd, en nu nog 1 x 21 november nog ervoor gaan, en we gaan ons potje verdelen.
Aan iedereen, bedankt voor Uw inzet ! Ben ik fier op U ? amai, 't zal nog niet zijn !!!!
Het geheim : samen sterk, eendracht maakt macht. Iedereen doet mee. Schitterend !

Ondertussen mochten onze meisjes ook nog enkele wedstrijden spelen.
Op 17 oktober mochten we Aartselaar verwelkomen in de Pallieterhal, voor onze Britt was dit een gelegenheid om enkele oude ploegmaksters /vriendinnen van Edegem nog eens terug te zien, en onderling eens uit te maken wie nu de beste transfer heeft gemaakt.
Klaarblijkelijk toch onze Britt :-)) In ieder geval een zeer sterke collectieve match, goede combinaties, snijden, fastbreak, passing Was dit Aartselaar dan slecht, hoegenaamd niet, maar we zaten in de match, onze meisjes deden wat coach Veerle hen had gevraagd te doen, en voila, loon naar werk ! Ze mochten nadien ook een welverdiend applaus in ontvangst nemen.
Lyra - Aartselaar : 56-43

Dan was het even pauzeren geblazen, mede door het minder aantal ploegen in onze reeks
tegenover de vorige jaren , en ook nog eens vanwege de herfstvakantie, was de volgende match
pas 7 november thuis tegen Duffel.
En was het nu ons competitieritme, dat er na 3 weken onderbreking volledig uitlag ?, was het misschien het feit dat Duffel op papier een zwakkere tegenstander leek, afgaande op het klassement, en was er weer onderschatting door onze meisjes van de tegenstander, ik weet het niet .....
Feit is : we zaten niet goed in de wedstrijd, last van spaghettibenen en -stress ? (dat is dan misschien wel te begrijpen, een dag voor het festijn. :-)
't was weer een beetje holderdebolder basket, en we hebben wel gewonnen, maar echt genieten van die wedstrijd, neen dat heeft niemand gedaan. Daarvoor te veel fouten, missers, en minder goede coordinatie.
Gewonnen met 47-35, maar voor de rest, best zo snel mogelijk vergeten deze match.

zeer binnenkort op deze blog :
Lyra went to Brasschaat, iets minder ver dan Lemvig, we moesten onze slaapzak niet meenemen. :-) Zowel onze miniemen als kadetten meisjes waren vorig weekend in Pfaff-city
voor een uitwedstrijd, en 't is de moeite geweest.

groetjes
Hugo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten