LEMVIG

LEMVIG

zondag 7 juni 2009

Fairy Tale

31-05-2009

Eén week geleden...
Toeschouwers stroomden binnen op zoek naar een geschikt plaatsje op de stevige Lyra-seats. En zoals op elke partij van formaat kon je ook hier een gokje wagen bij Vera, één van onze lieftallige Lyra-hostessen.

Na een spetterende intro, op z'n best geleid door J.A. & Hugo, mocht het langverwachtte Lyra-evenement van start gaan. Het kippenvelmoment van de ochtend was ongetwijfeld het indrukwekkende optreden van Vincent Angus Young waarmee de opwarming werd opgeluisterd.

Met het hand op het hart werd eerst ernstig... maar steeds meer glimlachend, naar de toespraak en Lyrahymne geluisterd.

In opperste concentratie kwamen beide teams dan eindelijk aan de opsprong. De coachen haalden hun beste tactische spelletjes boven om de ander steeds een stap voor te zijn. Maar: 'voor elke zet is een tegenzet' aldus coach Michael-Lode !
Het fysieke overwicht en de lengte deden uiteindelijk de Mega Miniemen Meisjes met luttele 2 punten de duimen leggen voor hun vaders. Het was een dubbeltje op z'n kant.

Na de uitreiking van de beker en de nodige dankwoordjes werden alle zeilen bijgezet om de BBQ op gang te trekken. Maar tegen de professionele aanpak van 'De Polderboer' is geen Lyrakruid opgewassen.
Binnen de kortste keren zat iedereen te smullen van een bord vol koude en warme heerlijkheden. En een goed gevulde maag moet natuurlijk regelmatig gespoeld worden.

Tot ieders grote verbazing toverde Katrien & dochters vlot nog een lekker dessertje op tafel. Michael-Roggen zag zijn persoonlijke voorraad ijs-voor-deze-zomer in een oogwenk verdwijnen. Overheerlijk was het en werd door iedereen op applaus onthaald.

Een heus watergevecht zorgde voor een grappig noot maar enkele angsthazen kozen voor een stille aftocht of een echte verdwijn truc.

De harde kern wiste later alle sporen van deze happening, om zo de Pallieterhal terug in zijn oorspronkelijke waardigheid achter te laten.

Hopelijk heeft onze reporter Hugo nog een verslagje in petto en kan dit korte relaas op deskundige manier aangevuld worden.

En voor de meisjes, nu waarschijnlijk allemaal in opperste concentratie achter hun boeken: "Succes met jullie examens".

~a~

2 opmerkingen:

  1. dag Ann, mooi gedaan ! We hadden de laatste dagen enige problemen met onze internetverbinding, maar dat geraakte ondertussen ook opgelost, dus mijn "neutraal" ('k zal proberen) verslag komt er nog zeker aan.
    Ondertussen zijn we dan ook al goed uitgerust, en missen we den basket al, amai amai, 't was toch een geweldig jaar ! Hugo

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oef, dan was onze ongerustheid wat voorbarig en mogen we ons nog aan een vlot/leuk/meeslepend verslag verwachten.
    Op vrijdag altijd welkom in de P.H.! Een balleke gooien, dorst lessen, wat foto's zien... ;-))) ~a~

    BeantwoordenVerwijderen