LEMVIG

LEMVIG

maandag 27 april 2009

OEFENMATCH

In aanloop naar de 'clash' van 31/05 gingen onze Michaels de confrontatie aan met buur Musketiers, waar enkele vaders ook regelmatig actief zijn op & naast het basketbalveld. Onze Michaels moesten uiteindelijk de duimen leggen voor Musketiers die, versterkt met 2 jeugdspelers, af en toe wat zuurstof op de bank konden bijtanken. Het werd een sportieve happening met heel wat toeschouwers die afzakten naar Don Bosco om het spectakel van nabij te volgen. Hopelijk rest ons nog wat tijd om de Musketiers te vergasten op een revanche !

Na deze partij balduikelen werden we door MM vergast op een koele verjaardags-drink in de VIP van de Lierse, notabene, waarvoor onze welgemeende dank.
Sommige van de Michaels waren duidelijk nog niet uitgespeeld en gaven een bangelijke imitatie van Angus Young weg op de immer meeslepende tonen van Thunderstruck.
Hierna volgt een zeer kleine selectie van de foto's die weeral op de gevoelige kaart werden vastgelegd. Een uitgebreide reportage zal op gepaste tijd aan bod komen.~ann~
De Michaels
De opwarming !?! De wedstrijdDe inzet...
De supporters
Michaels & Musketiers
De pers
Het feestje

1 opmerking:

  1. Weer ongeloofelijk gedaan Ann!
    Proficiat !
    Het was inderdaat een onvergetelijke en fantastiche avond !
    Proficiat Michaels , alsook Marc met zijn "50" jonge jaren !

    BeantwoordenVerwijderen