LEMVIG

LEMVIG

zondag 15 maart 2009

Jackass - Jackstraw - the Jack

Opnieuw bereiken ons nerveuze berichten over vreemde personages, die vandaag, even na het middaguur de Pallieterhal betraden. Eén lid van de clan hield, in horizontale toestand, reeds enkele tijd de wacht, nauwelijks zichtbaar op de bank voor de kantine aldaar. Stilaan druppelden na zijn signaal, de andere leden stiekem binnen. De deur werd wijselijk afgesloten en er werden voor deze -vermoedelijk eerste- bijeenkomst geen pottekijkers geduld. Onze reporter kon gelukkig wel via via aan dit bezwarend beeldmateriaal geraken.
Gedurende bijna 2u werd er zeer hard gewerkt, doch dit kon enkel geconstateerd worden aan volgende elementen.
1° Regelmatig werd in de kantine door I. de stofzuiger gehanteerd om met genoeg decibels de activiteiten in de sporthal te overstemmen.
2° Na verloop van tijd waren de ramen zo beslagen dat een helder beeld van de aanwezige groep niet meer te zien was. Al het doen en laten bleef schimmig achter de wenende ramen.
Uiteindelijk werd alles beëindigd met een spel ter verdoezeling van de echte reden van hun samenzijn. Samenzweerderig werd er nagekaart bij een frisse pint maar na een warmwaterpartij besloten de leden één voor één zich te verwijderen in verschillende richtingen. Wat mag hier toch aan de hand zijn ???? ~a~

1 opmerking:

  1. De moeite he dames, smeer jullie beentjes al maar in tegen 31 mei !!

    grtjs

    BeantwoordenVerwijderen