LEMVIG

LEMVIG

maandag 16 maart 2009

Dag allemaal, lieve dochters, mama's, fans, en michaels !
Er gaan rare geruchten over vreemde & duistere figuren dewelke sinds kort links en rechts rond de pallieterhal worden opgemerkt.
Namens de Michaels kan ik U melden dat wij gisteren inderdaad voor de eerste keer een bijeenkomst hebben gehad.
Het doel van dit treffen is U misschien allen welbekend, doch verder kan ik hier niets over zeggen, dit is geheim ! Alles wat ik kan zeggen, dat het een zinnige bijeenkomst was, dus kort samengevat : geheimzinnig.
Het was zo geheimzinnig, dat een desbetreffend lieftallige vervangcoach misschien wel eens met voorbedachte rade op het verkeerde been gezet zou kunnen zijn ? Who knows...?
De Michaels danken Ann & Isabel nochtans om ons toegang tot de Pallieterhal verschaft te hebben.

nu kort en bondig : de laatste twee matchen.
Meisjes, we dienen U danig te feliciteren voor jullie inzet !
op 7 maart zeer vroeg moeten opstaan, niet kunnen uitslapen na weer een lange schoolweek, en een supertoffe Lemvig evening.., en dan op uw nuchtere maag bij numero Uno Mercurius een mooi resultaat uit de hoed toveren, respect.
70-48 weliswaar verloren, maar gedurende bijna de hele match niet echt moeten onderdoen voor het purperen legioen. En maar 4 ploegfouten op de hele match ! Keigoed verdedigd en misschien toch nog iets te lief geweest...

Vorige zaterdag was het dan weer een treffen op topniveau, want we ontvingen de ploeg van Grimbergen, en deze waren er wel degelijk op gebrand om hun thuisnederlaag van enkele maanden geleden tegen ons met gelijke munt terug te betalen.
Het werd een felbevochten match, keispannend, nen waren thriller.
Een stevige start van Grimbergen, zij lopen uit, en onze dames moesten zich terug in de match werken, we komen bijna gelijk, en dan komt Grimbergen terug wat voor, en zo ging dat de hele eerste helft maar door - ruststand 21-24.
En dan hebben onze dames hun tanden getoond, gesteund door een superfanatieke supportersschare, dewelke hun kelen hees geschreeuwd hebben. DEFENSE ! (diefans toch)
De tegenstreefsters werd iets nerveuzer in deze heksenketel, maar de lyragirls gingen er voor !
Het keerpunt van de match was het magnifieke shot van superspits MESSI, en vanaf toen ging stilletjesaan het licht uit bij onze vriendinnen uit Vlaams Brabant. De Lierse amazones waren niet meer te stoppen.
eindstand 51-45 winst, en derhalve hebben onze ladies de hoop levendig gehouden om toch nog de 5de plaats te kunnen bemachtigen aan het einde van het seizoen.
De mooiste zeges zijn de zeges waar men heeft moeten voor knokken, en dit was een keimooie !

Volgende zaterdag thuis tegen Duffel nog eens overdoen ? Let's go for it !

groetjes
Hugo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten