LEMVIG

LEMVIG

maandag 2 maart 2009

for those who basketball, we salute you

geachte blogvrienden, vriendinnen,

Krokus is weer voorbij, nog ca 40 dagen, en dan is 't Pasen, ik hoop dat iedereen er van genoten heeft.
Ondergetekende is gisteren naar een concert geweest, 't heeft een onuitwisbare indruk achtergelaten, 't zal zeker nog duidelijk genoeg worden in dit verslag.

ok, ARE YOU READY ?

Onze bekermatch tegen Boom, onze meisjes hebben hun uiterste best gedaan en de tegenpartij was zo fair om zich regelmatig in defense terug te trekken, en ons van de middenlijn op te vangen, en dat resulteerde toch in een match waar ook onze ladies af en toe ten aanval konden trekken.
Maar ja, tegen een van de beste, of misschien zelfs de beste miniemenmeisjes ploeg van Belgie, valt niet veel uit te richten, dit is een ploeg die zo uitgebouwd is om later ook bij de seniores hoge toppen te scheren, en je kunt het eigenlijk bijna al semi-professioneel noemen
De manier hoe zij de match lazen, balintercepties deden, blindelings mekaar vonden, was een resultaat van continu en lang doortrainen op automatismes.
Soms was onze ploeg wat THUNDERSTRUCK, de afwerking en de shots van Boom waren indrukwekkend, werkelijk they did SHOOT TO THRILL.
Toch proficiat aan onze miniemenmeisjes, we hebben 30 punten gescoord, en 't hadden er misschien met wat geluk 5 of 10 meer geweest, en zelfs de mensen van Boom vond dat jullie het zeer goed hadden gedaan.
eindstand 135-30

Meisjes, deze week beginnen we er weer aan in de competitie, en we mogen al dadelijk op bezoek bij Andy en zijn Mercurius miniemen. Ga er nog maar eens flink tegen aan : LET THERE BE ROCK !

Nog wat nieuws over 31 mei,
Het is ons ter ore gekomen dat Nathalie en Michael Mulkens met enige organisatorische problemen zitten teneinde deze datum aanwezig te kunnen zijn.
Iedereen die suggesties heeft om BONNY (de bomma) te kunnen overtuigen om deze toch een half dagje vrij te geven op haar verjaardagsweekend in de Ardennen op 31 mei, plse shoot.
Een eerste half geplande training met de vaders werd gisteren zondag reeds afgelast, bleek er een match te zijn.... Nu vrijdag 6 maart zullen we meer effektief afstemmen en communiceren met de papa's waar en wanneer en hoe dikwijls we gaan proberen te trainen.
Eventueel probeer ik nog een sparringsmatchje mede te organiseren tegen de vaders van de pupillen Musketiers Vremde, dewelke ook een match kortelings tegen hun gasten voor de boeg hebben.

En getraind zal er moeten worden beste Michaels, om onze conditie terug wat op peil te brengen naar een hopelijk nog hoger niveau dan vorig jaar.
so, with Lode, onze ROCK&ROLL TRAINer, we are goint to get some more TNT and HIGH VOLTAGE power, otherwise it really will be A HIGHWAY TO HELL, die meisjes van ons, die gaan niet afgeven, dat zijn al WHOLE LOTTA ROSIES.

Tot vrijdag op de Lemvig avond !
1900hrs !

groetjes
Hugo

1 opmerking:

  1. Voor Double M & Nathalie, zou een authentieke Deense TAK hier iets kunnen forceren of houden we het bij Lierse Vlaojkes? ~ann~

    BeantwoordenVerwijderen