LEMVIG

LEMVIG

donderdag 19 februari 2009

Hallo allemaal,
De krokusvakantie staat voor de deur, de temperatuur is soms nog wat in mineur, en zondag wacht er voor onze miniemenmeisjes nog wat basketlabeur.....
Maar eerst en al, toch eventjes weer een verslag van de match van onze girls tegen Gembo op valentijnsdag .
We kunnen niet echt zeggen dat het een moeilijke match is geweest. 11 roodgekleurde lyra-valentina's hebben met de nodige inzet gespeeld, en aldus een mooi collectief resultaat neergezet 76-29.
En ja, als we wat meer geluk hebben met sommige kansen, en de vrijworpen zouden er ook beter in gaan, dan gaan we misschien wel eens naar de 100, but nobody's perfect, en 100 is uiteindelijk ook maar een getal.
Beter gaat altijd, maar beetje bij beetje......, en geduld is een mooie deugd...
Je bent goed bezig, en alle supporters papa's - mama's, familie, vrienden, genieten telkens weer van jullie ploegspirit en inzet tijdens de matchen.
Marjolein, Messi, het was tof dat je er nog eens bij was ! Je hebt het goed gedaan, een beetje zenuwen, da's normaal, maar oefening baart kunst..., nestcepas ? Blijven ervoor gaan !

Nu zondag staat er ons waarschijnlijk wel de zwaarste wedstrijd van het seizoen te wachten, in de Beker Van Antwerpen wedstrijd op het terrein van Boom BBc, waar we het mogen opnemen tegen hun landelijke miniemen meisjes, dewelke momenteel landelijk ook op kop staan van het klassement.
Moeten jullie zich daar nu laten door ontmoedigen ? Bijlange niet ? Het zal zo goed als onmogelijk zijn hier te winnen, nog geen enkele ploeg in Vlaanderen is daar dit seizoen al in gelukt, dus dat zegt genoeg, maar hey, wij gaan daar met ons ploegske naar toe, we gaan die kampioenen eens vrank en vrij in de ogen kijken, en er voor gaan voor wat we waard zijn, en hopelijk krijgen we van hen ook de kans om basket te kunnen spelen, zonder teveel continue pressing langs hun kant. En wij en jullie gaan er allemaal veel kunnen van leren, misschien links en rechts sommige truken van de foor......
Ik zou wel willen oproepen dat zoveel mogelijk ouders, vrienden, sympathisanten, familie, supporters ons zondag in Boom komen aanmoedigen. Om het met basketaantallen te zeggen, het is belangrijk dat onze meisjes zondag zich geruggesteund voelen door de zesde man, zijnde het supporterslegioen ! Men zegge het rond ! Allemaal op tijd het bed uit en den "boom" in !

Wat nog verder te melden : vergeet 6 maart niet, onze enige en unieke Deense avond, met film en foto's van ons verblijf in Lemvig ! Allen op post, en sleur vader/moeder mee......!

Hiermede ook officieel schriftelijke melding en oproep aan alle Michaels....!
Michael, Michael, Michael en Michael, alea iacta est, de teerling is weer geworpen, 31 mei is het zover : F versus D - fathers versus daughters, de match van 't jaar.
Het zal een zware opdracht worden dit damesblok met succes te bekampen, derhalve zullen wij weer kortelings met enige lichte trainingen dienen te beginnen, en vooral zware taktiekbesprekingen :-))
Michaels, laat ons fier en dapper onze dochters tegemoet treden in deze heroische doch faire titanenstrijd, ter afsluiting van dit glorieuze basketbalseizoen.
Wij onderhandelen momenteel nog met kandidaat coach voor onze vadersploeg, en het zal weer een Lodezware opdracht worden om ons enigszins weer op peil te krijgen.

Iedereen een fijne krokusvakantie toegewenst, geniet ervan.
Zij die sneeuwpret gaan beleven in de bergen, veel plezier, en be carefull outthere !
Deze blog maken wij speciaal voor jullie allen, dus reacties en suggesties, en leuke dingetjes die we op deze blog kunnen zetten, van harte welkom !

Hugo

1 opmerking:

  1. Zondag kunnen we helaas de Lyragirls niet komen aanmoedigen maar we hopen dat jullie zullen vechten voor elke bal.Maak het de tegenstrevers maar héél moeilijk.We duimen voor jullie.~ann~

    BeantwoordenVerwijderen