LEMVIG

LEMVIG

donderdag 8 januari 2009

IJskristallen !

Onze eerste werkweek zit er bijna op.
Door de hevige vrieskou wanen we ons toch af en toe nog in het Hoge Noorden.
Alhoewel, de realiteit haalt snel weer de bovenhand en zet ons terug met beide voeten op diep bevroren Belgische bodem.

Lemvig 2008, met zijn Limfjordscup, heeft de deur stilletjes gesloten. De website is bijgewerkt, alle resultaten genoteerd en de foto's gepubliceerd.
Hier en daar ontwaren we rode sweaters aan het buffet of rode jassen langs de zijlijn, wachtend op wat toen nog komen moest.

Tevreden kunnen we terugblikken op dit sportieve avontuur.

Er was een goede inzet van beide ploegen: de jk die -net als vorig jaar- aan zeer sterke tegenstrevers het hoofd moesten bieden en voor de mm -in primeur- een gretig bevochten B-finale. We noemen het :

"Lyra-ploegen met teamspirit"

Verder was er onze crew om 'U' tegen te zeggen ! Steeds in de weer om alles vlot te laten verlopen. Rode jassen nakijken, rode sweaters met kap bestellen, Deense kronen wisselen, busuren nakijken, afspraken maken, brandjes blussen, deuren openen & sluiten, chrono's hanteren, pizza bestellen, koffie halen... niets was hen teveel. Aan Hugo, thnx voor het recht houden van het blog-secretariaat en Vera, die perfect was afgestemd op the female channel ! En vergeten we zeker niet onze 'special Lemvig president' Lode, die de Deense koorts veroorzaakte en Tessy die geduldig met camera's veel beeldmateriaal verzamelde.

Ook ik dank jullie met de meest tot onze verbeelding sprekende woorden: 'Mange Tak !?!'

En zo bleef de sfeer optimaal ook al sloeg de stress wel eens toe ;-).

Hier maak ik van mijn toetsenbord gebruik om de 'volgers van het 1° uur' (Inge, Patricia, Double M, de Roggeskes en Fienemans) te danken voor hun reacties en support. Het was telkens leuk, 1000 km van huis, iets van jullie te lezen en te weten dat het thuisfront al onze belevenissen over de schouder mee volgde.
Dank ook aan mijn collega Marco Polo die mij, als leek in het blogkluwen, snel wegwijs heeft gemaakt .

Héél in het bijzonder ben ik fier op Lore, Lise, Britt, Floor, Jasmine, Marie, Evi, Pauline, Eline, Kato, Nathalie en Marjolein die uiteindelijk de prestaties op het veld hebben neergezet. Het was boeiend en toch makkelijk met jullie te werken. Als coach ad interim leg ik mijn taak terug in de handen van Kim. Het was voor mij een schitterende ervaring na al die jaren langs de sideline.

Doe zo voort meisjes, jullie hebben het schitterend gedaan. Hopelijk heeft dit tornooi jullie baskethonger nog meer aangescherpt. We waren er zaterdag bij toen Marjolein haar eerste wedstrijd in de Vlaamse competitie heeft gespeeld !!!

Er rest ons nu de boeiende taak foto's en films te verzamelen en te bewerken tot een kleurrijk en suggestief verhaal. Wie erbij was heeft ervan geproefd !

We brengen jullie op de hoogte als de Deense documentaire klaar is. Tot dan houden we jullie nog even in spanning !
Tot later ~ann~

1 opmerking:

 1. Ann, Lode en crew !!!

  Jullie zijn bedankt voor alles wat jullie voor deze prachtige belevenis en begeleiding van onze meisjes gedaan hebben !!
  Het was een prachtige ervaring en heel leuk, wisten twee huisgenoten me al zeker te vertellen !

  Bedant ook Ann en Lode voor voor de goede organisatie en begeleiding !!

  Inge en co !

  BeantwoordenVerwijderen