LEMVIG

LEMVIG

maandag 28 december 2015

Pupillen Meisjes - onze eerste matchdag in Lemvig

Hallo allemaal,

Vanmorgen om 9u30 stond onze eerste wedstrijd op het programma. Vroeg uit de veren dus! Om 7u was iedereen al fris uit zijn bed, helemaal klaar om te gaan eten.
Vol energie, klaar om aan de match te beginnen tegen meisjes uit Polen. Qua lengte, kwamen we wat tekort, maar daar hadden we helemaal gene schrik van!

De start van de match was fantastisch, direct 8 - 0 voor! Daarna kwam den bibber een beetje in de benen en begon de wedstrijd gelijk op te gaan. De stress kwam stilaan naar boven ... ook bij de coach :-)
Wat volgde was een zeer gelijkopgaande match, spannend tot letterlijk de allerlaatste seconde. Want de uitslag was uiteindelijk 26 - 26 ... gelijke stand dus! en het reglement schrijft voor dat er naar een sudden-death moest gespeeld worden. De opworp was voor ons! naar de goal ... maar ooooooh, gemist ... de Polen kwamen opzetten en gingen naar de goal en ..... aaaaaaah neee ... foutje en vrije worpen. De spanning was te snijden maar de Poolse hield haar zenuwen onder controle en maakte het lelijkste punt uit haar carrière, maar ja ... hij zat wel binnen en het was 26 - 27.
Velen waren natuurlijk ontgoocheld en alle sipporters vonden het echt jammer ... de coach had hier en daar wat oplapwerk voor de boeg.


Maar niet getreurd ... de coach en de PV's hebben voortreffelijk werk geleverd tijdens de middag. Onze meisjes stonden weer helemaal vol energie klaar om aan hun tweede wedstrijd te beginnen. We hoorden de Nederlandse tegenstander nog zeggen: 'hahaha ... da zijn die van Nijlen, die hebben daarstraks verloren', maar dat moet ge tegen die van ons niet zeggen natuurlijk.
Onze meisjes hebben een FANTASTISCHE wedstrijd gespeeld, echt waar. Einduitslag: 37 - 11 en de coach in de wolken natuurlijk.

Morgen wacht alvast een heel spannende dag, want we moeten nog spelen tegen de ploeg die al alles verloren heeft, doelsaldo 17 - 122, dus laat ons zeggen dat het er moet inzitten om te winnen. En als het zover is, dan kunnen we zelfs nog als eerste eindigen in onze groep. Dat zou echt top zijn! Het kleine stomme foutje van tegen de Polen zien we dan natuurlijk door de vingers eh :-)

Iedereen op post morgen, onze match start om 14u,



1 opmerking:

  1. Amaai dames jullie houden het wel spannend !
    Jullie zijn nu al de 'Queens of Danmark' !!!
    En 'King Wesley' heeft waarschijnlijk wel een plan op zak om jullie morgen naar een overweldigende overwinning te leiden.
    Geniet ervan !!!

    BeantwoordenVerwijderen