LEMVIG

LEMVIG

vrijdag 27 december 2013

We zijn veilig aangekomen!

Hallo thuisfronters, papa’s en mama’s en Lemvig-blogspotters,

Hierbij onze eerste groeten uit het frisse, regenachtige maar óó zo sfeervolle Lemvig in Denemarken. We zijn allemaal heel goed aangekomen, maar vroeg! Véééél te vroeg. Om 7u30 waren we al op onze bestemming, dus de reis is meer dan vlot verlopen. Er waren bij mijn weten zelfs geen zieken aan boord … en het ‘slaapcomfort’ was nog redelijk … euh … te doen.
Een beetje te vroeg vertrokken misschien, en geen obstakels onderweg, zorgden ervoor dat we al heel vroeg ter plaatse waren. Dat kon de pret echter niet bederven … Nog een extra filmke op in de bus en al direct een balleke gooien op het eerste basketpleintje in de buurt. Ja hoor, we amuseren ons al direct heel goed.

Dit jaar zaten we samen op de bus met de jongens en (vooral véél) meisjes van Dessel-Retie. Bedankt dat we konden meerijden Dessel-Retie! De integratie verloopt ook heel vlotjes moet ik zeggen … ahja, met een verhouding van 4 op 1 (meisjes/jongens) is er geen gebrek aan aandacht :-)
Onderweg ben ik wel een paar slaapkoppekes tegengekomen …



 
Maar ook een paar frisse koppekes ...
 
 
In de Lemtorpskolen hebben we het mooie leraarslokaal toegewezen gekregen dat er eerst zo uit zag,
 

Na een paar minuten zo


En na nog een paar minuten zo


Wees niet bevreesd mama’s het komt allemaal wel goed met uwe zoon …



Ondertussen hebben we al een eerste trainingske achter de rug, een douchke en een deugddoende rustpauze. Straks krijgen we onze eerste keer het avond-eten en start de shooting-contest. Maar daarover later meer …

Geen opmerkingen:

Een reactie posten