LEMVIG

LEMVIG

woensdag 28 december 2011

Welkom in smurfenland,.....whow die zijn groot. (deja vu????)

Na onze nederlaag eerder vandaag, waren we gretig op een overwinning. Bij aankomst kwamen de tegenstanders meteen vragen of wij onze witte outfits niet konden omwisselen voor een andere kleur. Uiteindelijk draaiden ze zelf om, .... blauw.

Eerst helft hebben we ons goed geweerd. De tegenstanders waren groter, sterker en sneller, maar daarom niet mooier of slimmer :-). Uiteindelijk namen ze toch de bovenhand. We gingen rusten met een achterstand van 10 punten : 25-15

In de tweede helft kregen we foutenlast. Of dit terecht was is niet helemaal zeker en wordt dusdanig in twijfel getrokken. Waarschijnlijk speelde de jeugdige tafel hierbij een rol. Die jongetjes zagen nog wat groen achter hun oren en hadden wat weinig ervaring. Mede daarom sloten we de wedstrijd af met een 59-37 verlies.

Tijdens de wedstrijd hadden naast de niet-officiƫle tafelofficials, ook de refs problemen met de onverwachte truitjeswissel van de Denen, die dus niet in hun normale witte truitjes speelden maar zich in het blauw kleedden.
Elio was zelfs zo van streek dat hij zijn truitje in de kleedkamer achterliet. Een bevriende ploeg:-)heeft ons gelukkig het truitje kunnen terugbezorgen (na onderhandelingen welliswaar).

Om de spanning erin te houden verklappen we nog niet alles : We zijn al meer gewend van Elio.
Lees volgende keer weer!!!!!!!!

Verslag : The magnificant 7
Censuur : Lady en de Vagebond.

P.S. Vanwege begeleiding : Respect voor onze jongens die steeds maar weer hun batterijen opladen en alles blijven geven tegen die toch wel sterkere tegenstanders. Doe zo voort jongens, wij staan steeds achter jullie. En het thuisfront zeker ook.

1 opmerking:

1. Aan al die toffe 'smurfen': knap dat jullie je weeral zo goed geweerd hebben! Het thuisfront staat inderdaad als 1 man (en vrouw)achter jullie.