LEMVIG

LEMVIG

woensdag 28 december 2011

Dag 1: Kadetten meisjes

Hey iedereen,

Vertrek: Iedereen stapte vol spanning op de bus. De felbegeerde achterste plaatsen werden door ons veroverd (toegewezen). Na een tijd werden we moe. Sommige brachten de nacht door op de grond. Tot ergernis van andere ploegen en speelsters. :)

De dag van de aankomst: Na een vermoeiende busreis komen we eindelijk aan in Denemarken, Lemvig. Er lag geen sneeuw, wat voor sommige van onze ploeg een teleurstelling was.

Kamerverdeling: Met veel gezwoeg werden de koffers uit de bus gehaald. We pakten de koffers uit en rangschikte de bedden. We delen de kamer met de miniemen meisjes.

De rest van de avond verliep rustig, met onder andere enkele spelletjes, zoals Jungle Speed, Uno en tafeltennis. Na deze spelletjes gingen we eten, waarna we enkele wedstrijden zagen. Een deel van de ploeg ging naar huis om zich klaar te maken om te gaan slapen. Enkelen bleven nog een match kijken, waarna wij ook naar huis gingen. De avond liep op zijn einde en iedereen kroop doodmoe in zijn slaapzakje.

Groetjes uit Lemvig van de kadetten meisjes.
Vele lieve kusjes voor alle mama's en papa's die hun (b)engeltjes missen.

Hanne & Sidney

1 opmerking:

  1. Alé na het SMSje nog eens een heel verhaal maar dan langer, blij te horen dat jullie je amuseren. Geniet van elke dag daar want die hebben jullie echt wel verdient na die lange tijd studeren.

    Slaapwel,

    Een trotse PV en papa

    BeantwoordenVerwijderen