LEMVIG

LEMVIG

donderdag 27 oktober 2011

15 oktober : dames 3 Nila - Jong Edegem

Ook al is het niet iedere wedstrijd even mooie basket, en moesten onze jonge dames al meer dan hen en ons lief was, het onderspit delven, en leergeld betalen in die 2de provinciale damesreeks, toch gaan wij ieder weekend graag naar hun match kijken, we genieten van de vriendschap, de teamspirit, de verbondenheid, kortom het samenzijn van jong en oud, de ploeg en de supporters. Op het sportieve vlak mag het dan al wat tegenslagen, op het andere vlak zijn wij winnaars !

Thuis tegen Jong Edegem, dat moest een leuk matchke worden, er zat misschien wel een overwinning in.Supergoed dat we Tessy terug in het team mochten verwelkomen. We snappen het niet echt goed dat een speelster met zulk een inzet & kwaliteiten, niet genoeg de kans krijgt om zich bij onze landelijke dames te tonen. We gaan echter hierover in deze blog geen polemiek opstarten, we zijn er enkel maar superblij mee dat ze samen met de 2de ploeg in eerste provinciale, ook haar schouders er terug mee komt onder zetten bij onze ploeg, de ploeg waarmee we vorig jaar toch een schitterend onvergetelijk kampioenenseizoen beleefden.
Den boer zou zeggen : Welkom terug in onze stal, Tess ! :-)

En 't werd een leuk matchke, er was inzet, er was ook meer strijdlust, inzet, onze dames vlogen er nog eens in, ten aanval was dan ook ten aanval ! Weliswaar nog geen champagnebasket, maar 't was toch al een cava'ke van de betere soort. We konden er van genieten ! Zonder Edegem echt onder de voet te lopen, hebben onze dames in deze match toch steeds de bovenhand gehouden, en zijn constant op niveau gebleven, zonder echte dipjes. Nu, een Tess die toch wel iets makkelijker het doel weet te vinden, en een Katrien (weliswaar een paar centimetertjes groter dan doorsnee) die we deze match toch veel rebounds zagen recupereren, het waren echte stimulansen, en iedereen ging er dan ook voor.En de supporters lieten zich dan ook niet onbetuigd, en moedigden luid & enthousiast aan.

Vraagt U me nu hoe eigenlijk het juiste wedstrijdverloop was, ik zou het niet weten, maar finaal stond er 49-37 op het scorebord, en was een tweede overwinning binnen dit seizoen. En of dit leuk was ! Jazeker, goed van genoten ! Alleman & Stafke !
En Evi kon gerust naar Zweden vertrekken om er zieke heundjes/peusjes & eulanden te gaan verzorgen.

Next week Malle & Spaghetti ! sunday oct 23 !
;-)
H.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten