LEMVIG

LEMVIG

dinsdag 28 december 2010

meisjes miniemen 2e match

Onze 2e match moesten we aantreden tegen Nederland, ditmaal ZONDER supporters (anders vermeld in het 1e verslag). Elke Nilaploeg moest op dat moment wel op een andere locatie spelen dus was het maar stil naast de zijlijn... Onze meisjes deden enorm hun best maar konden niet op tegen de niet alleen fysiek sterkere maar ook baskettechnisch sterkere tegenploeg. Zoneverdediging, zone press, block shots, steals, zelfs spelen met 4, ze deden het allemaal en ons antwoord was te zwak!Maar... we gaven niet op en bleven ervoor gaan. An-Katrien en Veronique mochten in de laatste minuten het veld verlaten daar ze 4 persoonlijke fouten kregen. De refs fluiten hier dan ook veeeeeeeel korter dan bij ons.
Morgen staan we paraat om 8u45 om te spelen tegen Denemarken, dat wordt dus weer vroeg uit de veren, wie dacht dat we op "rust"vakantie waren heeft het mis!
G.

4 opmerkingen:

 1. Hey meiden, het zat niet mee voor vandaag. Morgen is er een andere dag en andere tegenspelers. Natuurlijk ook nieuwe energie voor jullie dewelke in jullie vordeel speelt. Ik kijk al uit naar het verslag van jullie match daar ik hier thuis op hete kolen zit te wachten. Had ik daar maar bij kunnen zijn, maar alvast supporter ik hier van thuis uit met veel toeters en bellen de geburen zullen het geweten hebben.

  Go Lyra-Nila girls GO GO GO

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kom op Dames ...
  Elke wedstrijd is er één ... dus morgen opnieuw met volle moed en teamspirit er tegenaan.
  Let's go ahead !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Kom om meisjes,

  misschien lukt het nu wel!
  Wij wensen jullie veel moed en strijdlust vanuit het verre België
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geniet morgen nog van jullie laatste dag in Denemarken Groetjes Steven, Greta, Stefan en Pieter-Jan ;D

  BeantwoordenVerwijderen