LEMVIG

LEMVIG

woensdag 29 december 2010

Meisjes kadetten : first game b-group.

Beste vrienden in Belgie. Vooraleerst onze excuses dat het precies wat lijkt, alsof enkel de Meisjes Kadetten aan de bak zijn op deze blog. Dat willen wij zeker binnen enkele minuten ruimschoots goedmaken. Niet iedereen heeft echter een laptop bij zich, en continue is men op de road met de bus van de ene hal naar de andere, of is men voor elkaar aan het supporteren. Clubspirit is even belangrijk als teamspirit, van klein naar groot, van groot naar klein, en that's what we have done.
Maar toch nog even de MK met hun eerste b-groep kwartfinale tegen de Deense Hjemly Robot Unicorns. Plaats van aktie: ons favoriet veld nr 5 hier in de Lemtorpskole.
Een zeer goede Deense ploeg, beste vrienden, dewelke in hun poule ook stevige uitslagen hadden geboekt, tegen een zeer goede Belgische ploeg, de onze dus.
Onze meisjes hebben alles gegeven, stonden een hele tijd op kop. Dan de Deense robotten even te veel door het midden laten komen, tot op 7 punten achterstand gekomen, maar zich finaal terug in de wedstrijd gevochten.
Maar net niet, dus :-(, we waren close, maar moesten uiteindelijk met 3 puntjes de duimen leggen. Einduitslag : 32-29, een driepuntertje verschil.
Het einde van de rit dus voor onze MK, dewelke echter toch een dijk van een tornooi gespeeld hebben, en waar we allemaal terecht fier mogen zijn. Proficiat. Met de ervaring hier in Lemvig opgedaan, zien wij de 2de ronde van de competitie met vertrouwen tegemoet, jullie gaan nog potten breken, Ladies !!!
Een minpuntje: tijdens de laatste wedstrijd heeft onze Lore, nr 4 een onfortuinlijke uitglijder gemaakt over een condensplek op de parketvloer, en heeft haar knie danig verdraaid. We omringen haar met de beste zorgen, en hopen op een kort doch voorspoedig herstel. Pech, brute pech.
Hier sluiten we voor onze MK af, hoog tijd dat de andere 3 ploegen ook aan bod komen !
Kisses from Lemvig.
H

6 opmerkingen:

  1. Meiskes , jullie hebben dat zeer goed gedaan ginds. We zijn terecht fier op jullie. Chapeau !
    Lore, da's inderdaad brutte pech. Ik hoop dat je desondanks het letsel , toch nog kan genieten van je verblijf daar. Laat je maar goed in de watten (of is het ijs) leggen.
    Greetz ffrom Belgium

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Eerst proficiat meiden voor jullie prestatie, geniet er nog van.
    Ten tweede, geen excuses voor een perfecte verslageving van jullie daar in Lemvig, ik was gewoon vurig benieuwd naar de prestatie van mijn oogappels dus als er excuses moeten gemaakt worden komen die van mij voor ongeduldigheid.

    Succes nog en nog voorbarig veilige thuisrit

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jammer maar helaas, alhoewel, onze ladies kunnen het Deense land met opgeheven hoofd verlaten.
    Lore, hopelijk is het niet al te erg en zal de pijnlijke knie de pret niet te veel bederven.
    Aan allen: geniet nog van de laatste dag.
    Aan Hugo, bedankt voor de verslaggeving. Het was altijd vol spanning uitkijken naar een nieuw wedstrijdverslag.
    Aan coach en begeleiding: bedankt voor de goede coaching (de uitslagen liegen er niet om) en de goede zorgen voor onze dames.
    Groeten uit Lier

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Jammer, maar toch denk ik dat jullie met opgeheven hoofd het Deens grondgebied kunnen verlaten. Jullie mogen fier zijn!
    Lore, laat u goed verzorgen daar hé!! Geniet allemaal van jullie laatste dag daar... Een veilige terugrit en bedankt voor de leuke en duidelijke verslaggeving ;-)) Chapeau! Knap werk!! En als niet Basketkenner moest ik dit jaar al veel minder mijn woordenboek Basket boventoveren... of word ik gewoon basket-taliger???
    Enjoy it!!

    En misschien al zeer voorbarig maar toch voor iedereen heel leuke eindejaarsfeesten!!

    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Toch heel heel knap gedaan Dames !
    Doe inderdaad zo voort !!
    Met fierheid zullen we jullie allen terug verwelkomen in Belgie !!
    En jullie goed verwennen !
    Zal nodig zijn he Lore:)
    Alvast veel sterkte en beterschap en niet te veel pijn hopelijk !, Denk aan je !)
    Bedankt iedereen die er hard aan meegewerkt heeft om er een tof feestje van te maken daar :) !!
    Maar geniet allen nog eerst maar wat van Deense bodem en basket kijken? supporten? morgen !
    Dikke knuffel !
    Probeer toch maar wat te slapen daar he:)

    I:)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. We zijn enorm trots op jullie!Hopelijk valt je knie wat mee Lore?
    Bedankt voor de toffe verslagen, de goede zorgen van begeleiders en coaches. Dit was voor iedereen een onvergetelijk avontuur!
    Tot morgen in Lier

    BeantwoordenVerwijderen