LEMVIG

LEMVIG

woensdag 22 december 2010

Lemvig in zicht!

Onze vertrekdatum nadert snel. We zijn nog steeds op zoek naar 'VOLGERS'. In de post van 11 december lees je hoe je dit aan boord legt. Dus een warme oproep aan alle deelnemers, ouders, grootouders, vrienden... om je aan te melden en je baskettertje van thuis uit te 'volgen'

Nu we van de laatste school- of werkweek recht de kerstvakantie induiken toch nog even goed nazien of je alle documenten aangevraagd en afgegeven hebt.Beter 10 teveel dan 1 te weinig!

Kijk nog even vlug je spullen na. Want vrijdagnamiddag sluiten de meeste winkels al vroeg hun deuren. En een luchtmatras zonder lucht is een harde noot om..... op te slapen.

We zijn nog steeds op zoek naar 'VOLGERS'. In de post van 11 december lees je hoe je dit aan boord legt. Dus een warme oproep aan alle deelnemers, ouders, grootouders, vrienden... om je aan te melden en je baskettertje van thuis uit te 'volgen'.

Je kan ook steeds reageren op een post door onderaan op 'reactie' te klikken. Je kiest je gewone (google)account en volgt de aanwijzingen op het scherm.

4 opmerkingen:

 1. Joepie het is bijna zover ......... het aftellen is begonnen.
  Ik kijk er enorm naar uit om jullie avonturen ginder te volgen.
  Patricia
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo allemaal.

  ja ja het is bijn zover, Wesley is onze meisjes vandaag nog aan 't trainen, en misschien een geheime tactiek aan te leren.
  ze zullen het nodig hebben.
  nog even!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hoi wat doen jullie mei toch allemaal aan.
  ik en computer niet mijn sterkste kant. langs deze weg.veeeeeel basket sterkte !!!
  vanwege willem

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ha er is terug internet in de eggelstraat van Vremde, nu kunnen we terug wa volgen. Ik heb net vernomen dat iedereen goed is aangekomen en dat de installatie van de luxueuse matrassen goed verloopt.
  Nu mentaal voorbereiden op de eerste match dwz spelers om 20.00u naar bed, en begeleiders om 20.01 uur naar bed,;;;; Een goeie raad van iemand die nu een beeetje naïef is denk ik.....

  Marc

  BeantwoordenVerwijderen