LEMVIG

LEMVIG

zondag 5 december 2010

Kadettenmeisjes 4 december Nila - Aartselaar

Laatste match van de heenronde, Aartselaar, de nr 3 komt op bezoek. Nog maar eens match van de waarheid, nog maar een match waar onze meisjes zich moeten bewijzen om aanspraak te kunnen maken op de titel van herfstkampioen.
Derhalve hangt er toch een sfeer van spanning en gezonde stress in de lucht. Koning winter heeft ook al ineens vanaf de eerste dag zich stipt aangemeld, striemende vrieskou & sneeuwvlagen geselen ons landje. We wanen ons al bijna in Lemvig. Met regelmaat worden de websites van VBL, club en dergelijke in de gaten gehouden, gaat het nog wel door, of wordt alles afgelast ?
Gelukkig valt het 's middags allemaal nog wel mee, en zullen onze ploegen aan de slag kunnen.
Ook de supporters zijn trouw op post, met ook dank aan al diegenen die onze oproep op onze clubsite gelezen hebben, en onze supportersgelederen komen versterken ! That's the spirit !

We hebben kunnen genieten van een mooie fijne en sportieve wedstrijd. Onze kadettendames zitten dadelijk goed in de match, en weten al van in de eerste quarter een mooie voorsprong uit te bouwen van ca 6 punten. Op het zelfde elan gaan ze voort in de tweede quarter, de afstand tussen beide ploegen neemt toe. Gelukkig voor ons staan de Aartselaarse kanonnen niet bij iedereen even scherp afgesteld, maar op het moment dat we ca 20 punten voorstaan, wordt er even terug wat lakser verdedigd, en geven we de tegenstandsters te gemakkelijk terug de mogelijkheid om een paar bommen te plaatsen, en terug dichterbij te sluipen. Lode roept de troepen even terug tot de orde, en vraagt om de concentratie niet te laten hangen, want zo zijn we tegen Schelle bijna finaal nog de boot in gegaan in het begin van het seizoen.
Ruststand 33-19

Een iets meer gelijkopgaande tweede helft, maar onze meisjes behouden het overwicht, Aartselaar blijft proberen, maar mist vandaag toch hun gevreesde scherpte. Je kunt zo van die dagen hebben. Broederlijk naast elkaar moedigen supporterskoren van beide teams de speelsters aan, en er heerst een zeer gezellige ambiance.
Als het laatste fluitsignaal klinkt, staat de score op 56-37, en is het daarmede een feit : onze Nila kadettenmeisjes mogen zich herfstkampioen noemen, met een maximum aan punten :
7 wedstrijden op 7 gewonnen.
EEN DIKKE PROFICIAT AAN LORE - LISE - BRITT - FLOOR - CAROLINE - MARIE - EVI - NORI -BECKY - TESSY - NAOMI - JENTE - LORE en coach LODE !
YEAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH !

Nu mag het eventjes allemaal terug wat kalmer, de meesten beginnen nu gauw aan hun examens, en natuurlijk, dat gaat nu voor ! Allemaal veel succes, en remember, de klok tikt geduldig af, nog 21 dagen en we go to Lemvig, voor alweer een leuk basketbalfestijn van enkele dagen !

Sterkte, we do SUPPORT you !

groetjes
H.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten