LEMVIG

LEMVIG

woensdag 29 december 2010

Belgie-Holland - Meisjes kadetten tegen Celeritas Donar 1

Vanmorgen wedstrijd van een ander kaliber dan gisteren. De Nederlandse ploegen hebben ons nooit goed gelegen, en zijn altijd van een zeer hoog niveau. Gewoon er voor gaan, zei coach Lode, net zoals gisteren. En dat hebben onze ladies zeker gedaan. Lange tijd konden ze gelijke tred houden, dan een paar net nietjes bij ons, en een paar net welletjes bij hen, en zo werd het bij de rust 21-13 voor de Groningse meisjes.
Goed bezig, die meisjes van ons, niks verloren - blijven doorgaan, uitgaan van je eigen kracht. Nooit hebben de tegenstandsters ons hun spel kunnen opleggen, we speelden duidelijk mee, en uiteindelijk slaagden onze dames er zelfs nog in de tweede helft te winnen 21-22.
Einduitslag : 42-35, wat ondanks het verlies, toch een zeer schitterend resultaat was. Coach Lode was dan ook zeer, zeer tevreden. Binnen enkele minuten volgt er nog een Belgisch onderonsje tegen de MK van Basketteam Kortrijk, een landelijke ploeg, waar wij zeker nog onze kans tegen hebben. Inzet : A-poule of B-poule als vervolg op dit tornooi. We go for an A !!!!!

Tot blogs.
Hartelijke dank aan al de volgers, die regelmatig een berichtje laten vanuit het moederland.
Zo blijven wij echt verbonden met elkaar, en we hebben er deugd van !

greetz from everyone in Danmark :-)

4 opmerkingen:

  1. Gaan zou ik zeggen meiden, hier in belgie supporteren we zo hard zodat die A!! een peace of cake wordt. Maar vooral blijven geloven in jezelf en veel plezier maken!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Proficiat Dames , Als ik het verslag hierboven lees kan ik alleen maar zeggen : Met zulke spirit een match verliezen is ook winnen !!!!
    Nu met dezelfde inzet en spirit naar devolgende wedstrijd en we komen er ...
    Let the beast go ... zei JL

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Knap Knap Kap !!!
    Go Go Go Girls !

    GO !
    Waar is da feestje ?
    Daar is da feestje !!
    Vooral Geniet !!!

    xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Die Nederlanders toch...
    Inieder geval, we zijn hier in Belgiƫ even hard aan het supporteren als in Denemarken en winst of verlies, we zijn verschrikkelijk fier op onze kadetten en hun coach.

    BeantwoordenVerwijderen