LEMVIG

LEMVIG

woensdag 29 december 2010

4e match van de meisjes miniemen

woensdag: na een helse voormiddag van supporteren begaven we ons (weeral per bus) naar de "eetzaal" om daar weer aan te schuiven voor ons middagmaal (het aanschuiven gebeurt in een sporthal waar ondertussen basketmatchen doorgaan). We aten koude pasta, groentenmengeling van sla, wortel,... paté, saucis, brood, ananas,... Na het eten namen we de bus naar onze Lemptorskolen om daar te gaan supporteren voor de kadetten meisjes die om 14u matchten, spijtig genoeg verloren ze. Daarna staken we de "miniemenkoppen" bij elkaar en overlegden we enkele taktieken .Rond 16u namen we WEER de bus naar de Osthallen om daar te wedstrijden om 17u tegen Duitsland.
Wij namen een BLITZstart!! Zowat alles wat we ondernamen lukte, lay ups gingen eindelijk in, give and go's werden omgezet, steals genomen,... Iedereen knokte en bleef knokken, fast breaks werden gelopen en afgewerkt, defense stond op behoorlijk op punt,... ruststand 20-13 voor ons!! Ja ja wij wonnen onze 1e speelhelft van het tornooi! Maar... miniemen... voetjes op de grond houden... en dat bleek moeilijk te zijn.... was het een korte inzinking, een miscommunicatie, een tegenstrever die ons spel doorhad of... ?? Het feit is dat Duitsland ons stilaan bijbeende, gelijk kwam en doorging. Wij klungelden te veel, de koppekes gingen bij sommigen wat naar beneden hangen, de spirit daalde en Duitsland bleef maar doorgaan... In foutenlast kwamen we niet, daar hadden we de vorige matchen al teveel van geleerd, maar het balleke geraakte niet meer door dat ene netje!! Onze miniemen bleven ervoor gaan maar niemand kon het spel doen keren, ondanks vele vele pogingen... we verloren nogmaals maar met een behoorlijk goed gevoel al was de "have fun" niet echt meer van tel! resultaat: 44-30 voor Duitsland. Na onze match weer op een overvolle bus (duwen voor een plaatje en content zijn dat je erop geraakte) naar de eethal. Daar serveerden ze kip met aardappeltjes, currysaus en rauwe wortelen. En dan ... kozen er nog 2 miniemen om af te koelen in het zwembad (samen met de pupillen jongens) en zich heerlijk te ontspannen. "Samen uit samen thuis" dus namen we nogmaals de bus (ditmaal bijna leeg!) naar onze slaapplaats. Daar genoten we nog (en nu nog) van de nodige ontspanning...

2 opmerkingen:

  1. Je ziet het he, de wonderen zijn de wereld nog niet uit. alhoewel ik denk dat het geen wonder was maar het kunnen van onze miniemen meisjes. Als het jullie ook eens een beetje meer mee zat, hadden jullie ook enkele matchen gewonnen en dat gaan zwemmen vindt ik een goed idee daar je daar echt van kan ontspannen. Nogmaals proficiat aan jullie allemaal. ik zou zeggen naar het uur te kijken slaapwel maar dat zullen jullie al lang doen denk ik!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Al vechtend ten onder gegaan.
    Toch een prachtige prestatie. Geniet nog maar even verder en dan ... tot morgen

    BeantwoordenVerwijderen