LEMVIG

LEMVIG

donderdag 11 februari 2010

Een bericht met een warme knuffel - miniemen meisjes in Duffel

Zaterdag jl kwamen onze miniemen het veld op tegen hun Duffelse opponenten, en natuurlijk waren we weer benieuwd hoeveel ze er met hun pollekes gingen binnenlepelen daar in "de Pollepel" sporthal.
In afwezigheid van onze super7 coach Veerle, nam de weledelgeboren en onvolprezen Heer Lode Maes de teugels van onze ploeg voor 1 week over. Waarvoor onze hartelijke dank !
Ook onze super blogfotografe & schrijfster was van de partij !
Eerste belangrijke vaststelling : In onze zak was er geen enkel broekje dat ontbrak ! Waarvoor onze hartelijke dank !
Ondanks de lage klassering van Duffel, was dit toch geen gemakkelijke ploeg om tegen te spelen. Ondanks het feit dat een groot deel van deze ploeg nog de pupillenleeftijd heeft, zijn deze dames toch al flink uit de kluiten gewassen qua lengte en conditie.
Een traditioneel begin, de ploegen tastten elkaar af, en hielden gelijke tred. Na ca 5 minuten begon de Lyra motor dan toch weer op volle toeren te draaien, en begonnen we gestadig wat uit te lopen.
Het was voor onze miniemen zeker niet gemakkelijk om tegen die grote Duffelse meisjes ons spel te spelen. Toch hebben zij dit zeer verdienstelijk gedaan. In het algemeen was het een gelijkopgaande match in spelbeeld, maar het verschil lag hierin dat onze kansen aan een veel hoger percentage werden afgewerkt, en dat dit wel nog een van de zwakke plekken was bij Duffel.
De Lyra meisjes waren een voor een allemaal goed bezig. Regelmatig toch mooie moves, dewelke niet altijd even goed lukten, maar mits nog wat oefening gaat dat zeker nog beteren. We hebben een ploegske dat draait !
Een dikke proficiat ! Einduitslag 31-67
Zodoende staan we na 12 gespeelde wedstrijden in onze reeks op een mooie en welverdiende derde plaats met 28 punten. Voor onze meisjes ligt de competitie nu eventjes 3 weken stil, maar om de conditie op scherp te houden, hebben we volgende zaterdag om 1700hrs rendez vous met Nila voor de vriendschappelijke terugmatch, dit in de Pallieterhal. U komt toch ook.

Ook minder goed nieuws dien ik spijtig genoeg in deze blog te schrijven.
Zaterdag kon Floor er in Duffel niet bijzijn vanwege een belangrijk dansevenement. Zij ging evenwel graag in op een oproep voor versterking van de dames 2 ploeg zondag jl, aangezien deze uitzonderlijk geen beroep konden doen op onze kadettenmeisjes, die tegelijkertijd een match hadden. Tijdens deze wedstrijd heeft Floor zich echter snel zwaar gekwetst aan de voet. (barsten en/of breuk) Enige maanden gips en revalidatie liggen haar te wachten, en basketbal spelen zal zeker voor dit seizoen niet meer aan de orde zijn.
Floor, we wensen je hiermede veel sterkte en moed ! We vinden dit heel erg voor jou. Niet alleen vanwege het basketbal, maar ook voor die andere nog belangrijkere hobby en
passie van je : het dansen. Dit moet voor jou wel eventjes een zware domper zijn.
Forceer zeker niks, zie dat je dubbel en dik goed geneest, en laat je goed soigneren !
En voor onze volgende wedstrijden, als het enigszins voor je gaat, dan organiseren wij wel een super Lyra in Lemvig-taxidienst voor je, zodat je er toch iedere keer bij kan zijn !
Afgesproken ? Once a team, always a team !

Tot blogs
H.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten