LEMVIG

LEMVIG

woensdag 27 januari 2010

23-24 januari het was super SKM in Aartselaar

Beste lyra in lemvig vrienden & fans,
Gezien het feit dat ik een eventuele persoonlijke sponsor op het hoofd heb, ter uitbreiding van mijn persoonlijke garderobe, zal ik hem af en toe vermelden, hopelijk stoort het niet dusdanig in dit blogbericht.
Aartselaar, 9 Lyra SKM (super klasse miniemen)-meisjes binden zaterdag om 1630hrs de strijd aan tegen de lokale ploeg. Voor Britt van Lyra nog eens de gelegenheid om Britt van Aartselaar nog eens terug te zien, en er een onderling sportief en plezierig duel van te maken, plezant om te volgen door iedereen.
Onze meisjes hebben het goed gedaan, van het begin namen wij de lead, en we hebben ze voor een hele wedstrijd niet meer afgestaan, aan inzet geen gebrek. Alhoewel de lijnen van het veld ons af en toe wel eens parten speelden, konden wij toch vrij gemakkelijk de bucket binnendringen en scoringskansen afdwingen. Buiten toch wel enige mooie driepunters (van Britt) konden de Aartselaarse meisjes hier weinig of niets tegen inbrengen. eindresultaat 36-57 in het voordeel van onze ploeg. Iedereen kon zijn kans gaan.
Aan een iets rustigere opbouw moeten we toch nog wel proberen te werken, m.a.w. zien dat we de bal controleren, dat we hem veilig kunnen overbrengen door middel van goede passings, en dat we de bal iets beheerster kunnen doelen. Een aanval opgezet in 9 seconden met resultaat, is beter dan een overhaaste aanval opgezet in 6 seconden, maar niet afgewerkt vanwege te weinig controle, of te snelle worp. Maar jullie bevestigen zeker en vast dat jullie nog altijd zeer goed bezig zijn ! Proficiat!
Tijdens de tweede helft werd de Lyra supporterschare trouwens verdubbeld, daar ondertussen ook onze SKM (super klasse meiden) van de dames 2 met extra SKM (springlevende kadettenmeisjes) versterkt, ter plaatse waren aangekomen (waren ze misschien nog eerst bij SKM solden gaan doen ?)
Zij betraden na ons het terrein, en wisten ook een mooie 61-75 overwinning neer te zetten. Alles wees in het begin op een superscore, gezien we na de eerste quarter met 4-30 een duidelijk overwicht hadden. Aartselaar kon zich echter de volgende quarters terug in de match wringen, maar uiteindelijk was de zee te diep.... Gefeliciteerd!
en zondag dan, dan gingen we nog eens terug, want ook de SKM (stevige kadetten mannen) vergezeld door enige SKM (super koele miniemen) gasten, waren aan de bak in Aartselaar.
Ook hier werd een mooie overwinning behaald, al dient wel gezegd dat de tegenpartij nogal snel in foutenlast kwam en een kleine reservebank had.
einduitslag 50-76.

Besluit : het was voor ons een SKM (super knap en mooi) weekend daar in Aartselaar. Als ik nu nog geen mooi kostuum gratis voor niks gesponsord krijg, dan weet ik het ook niet meer zulle.

tot blogs
groetjes
van
Hugo
de SKM (serial killer moordenaar) ;-)

p.s. voor diegenen die mij zondagnamiddag vanuit Aartselaar naar Lier terug gevolgd zijn met hun wagen....
ten eerste, mijn GPS zei me in Kontich de autosnelweg op te gaan, ik wou niet, vervolgens gaf ie me verkeerde gegevens, daar er ondertussen klaarblijkelijk enige gewijzigde verkeerssituaties in Kontich waren, maar je moet toch wel toegeven, dat sommige stukken van Kontich toch nog wreed schoon, rustig en landelijk zijn hé. Enfin, iedereen toch veilig thuisgeraakt :-))

2 opmerkingen:

  1. ;-)) Idd, het tripje door het Aartselaarse en Kontichse achterland was boeiend, we waren nooit op dit sluipweggetje gekomen! Zeer nuttige GPS. We zijn de Super Koele Miniemen Elio, Niels en PJ dankbaar om ons nogmaals te depaneren. Met altijd zo weinig kadetten op training hebben we ze brood nodig!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Juah ,, twas wel een mooi landschap he :d



    x kim#10

    BeantwoordenVerwijderen