LEMVIG

LEMVIG

maandag 28 december 2009

Vroeg in de ochtend...

...gingen de KJ de confrontatie aan met onze landgenoten uit Kortrijk.
Coach Kenneth heeft zijn debuut als LYRA-coach niet gemist! Ondanks een goede start moesten we al snel de duimen leggen voor een sterke tegenstrever. De Kortrijkse driepunters gingen allemaal in de netten en het was werken geblazen om de kloof beperkt te houden. Onze verdediging liet wat te wensen over en coach Kenneth schreeuwde zich schor om de rangen te sluiten maar hier is nog vééééél werk aan de winkel.

De vuurdoop van Elio & Niels als volwaardige internationals kunnen we als volledig geslaagd bestempelen. Uitslag : 52 - 32

Maar niet getreurd er komen nog kansen.

Volgende wedstrijd om 20:45 tegen Westcoast Sharks H.


Nu op naar de volgende match : MM tegen Lokomotief Rijswijk, om 10:15, ook op center court zoals de jongens. Dus duimen maar supporters. We laten snel iets weten.
De MK gaan uitzonderlijk wat vroeger middageten zodat ze niet met lege maag hun eerste wedstrijd moeten spelen. Die gaat door in de Osthalle om 12:30. Een 20' rijden langs het mooie Limfjord.
Tot later ! Keep you fingers crossed ! ~a~
P.S. nog heel veel plaats voor nieuwe volgers. Komaan neem de drempel !

4 opmerkingen:

  1. Go Lyraaa! :) x

    grtjs Kim (MiniemeMeisjes)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jammer voor de eerste wedstrijd(en). Toch is er veel inzet getoond precies. Zo'n score hebben we de voorbije jaren nog niet bemachtigen (uitgezonderd die wedstrijd tegen de meisjes vorig jaar). Go for it Lyra!

    Greetz uit het sneeuwvrije België,
    Joren

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Volhouden gasten ! Jullie kunnen het !
    We denken aan jullie , hou de moed er in , veel succes straks !
    groetjes
    Inge

    BeantwoordenVerwijderen