LEMVIG

LEMVIG

woensdag 30 december 2009

VERTREK

Ziezo, het hele LYRA-team zit op de bus en is om 16:10 vertrokken. Er is dus nog een stop voorzien vlak voor de D grens voor het avondmaal. We hopen dat de ploegen echt genoten hebben van alles: de reis, samen eten, slapen, zwemmen en vooral BASKETTEN !
Een speciaal woordje van dank naar al onze nieuwe volgers. Jullie reacties werden steeds zeer enthousiast onthaald. Hopelijk is de trend gezet want hier houdt het allemaal niet op. We proberen regelmatig een update te doen of een verslagje van een wedstrijd te publiceren. Dus af en toe eens een "blik op de blog" kan geen kwaad. Al wie nog twijfelde, gewoon doen (aanmelden)
DANK U crew, jullie hebben het weer allemaal in goede banen weten te leiden. Zonder jullie medewerking was er van een Lemvig-toernooi geen sprake. Ook een proficiat aan ALLE deelnemers, ze hebben zich voorbeeldig gedragen. De LYRA-jeugd mag er zijn!
GOEDE REIS en veilig thuis.
Van de achterblijvers een héél fijn, gezond maar vooral sportief 2010 gewenst.
Tot gauw !!!
P.S. speciaal voor the one and only 'Roggen'. We hebben de zee nog altijd niet gezien...

9 opmerkingen:

  1. Bedankt aan alle mensen die op dit blog altijd iets liet weten ovr lemvig! ;)
    jullie hebben het super gedaan! :)
    Veilig thuis & ik zie jullie morge :)

    xx Kim#10

    BeantwoordenVerwijderen
  2. goeiemorgen allemaal! welcome back in belgie!
    wat is het hier nat en groen hé ; )
    ik weet zeker dat hugo een volledig verslag zal schrijven over de terugreis, dus daar ga ik me niet aan wagen! we zijn idd allemaal goe thuis geraakt, moe maar oh zo content! Er zal nog lang over nagepraat, gelachen en aan gedacht worden!! BASKETBALL... MORE THAN A GAME! Meiden jullie zijn één voor één fantastische tieners!! Beste ouders, jullie mogen terecht fier op hen zijn! Het was een plezier- echt waar! Crew en coaches... het was top!thanks!
    Aan iedereen een fijne afsluiter van 2009
    en een spetterende start van een sportief en kleurrijk 2010!! Laat de champagne maar knallen!

    sofie... bedankt voor je reacties hé mateke! tof zene! ; )
    en roggen... volgend jaar er terug bij?

    vera

    BeantwoordenVerwijderen
  3. toch nog eventjes de familie Maes in de bloemetjes willen zetten, want zonder hen was dit niet mogelijk geweest! Lode en Ann, bedankt voor de goeie organisatie! Dank zij jullie kleurde lemvig rood!! ; )
    Geniet nog van jullie verblijf daar, de zon,sneeuw en het gezelschap! tot volgend jaar! ; )

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Das graag gedaan zene!! Ik vond het ook tof om zo eens ondergedompeld te worden in de sfeer en spirit van een heuse basketbalploeg ;-)
    Ja, om een antwoord te geven op inge haar vraag ;-) ik zou het zeer tof vinden als onze kinderen later ook in zo'n toffe sportploeg terecht komen.... basketbal, volleybal, .... het is mij om het even, als het maar een teamsport is ;-) en..... liefst gene voetbal ( sorry aan alle voetbalfans ;-))
    Geniet nog van jullie laatste uurtjes in 2009 en voor iedereen een fantastisch en vooral sportief 2010!!!
    groetjes en tot de volgende

    BeantwoordenVerwijderen
  5. bedankt coach en iedereen dat we weer van de partij mochten zijn!! Twas zaliig!! en dit gaan we nooit vergeten! kmis het nu al! :(
    Nog veel plezier ginder en tot woensdag!
    groetjes lise

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hallo Lemvig crew, ik ben vorig jaar niet meer tot op de blog geraakt maar nu we dan toch een jaar later zijn (en ondertussen in het jaar zitten van een eventueel nieuw Lemvig tornooi)wens ik iedereen een zeer gelukvol,gezond en blessurevrij 2010.
    Dat de spirit blijft bestaan en dat er nog veel vreugdetraantjes mogen vloeien. Lemvig team jullie hebben het toch maar weer voor elkaar gekregen en met de fantastische verslaggeving voelen wij ons toch wat aanwezig in Denemarken alhoewel ik van die geneverkes niks geproefd heb....

    Lemvig crew:Thanks to help our kids grow!

    Marc

    BeantwoordenVerwijderen
  7. staan er ergens foto's online?

    BeantwoordenVerwijderen
  8. buiten natuurlijk op de website van het tornooi :).

    BeantwoordenVerwijderen