LEMVIG

LEMVIG

maandag 28 december 2009

Liebe LYRAFREUNDEN, jetzt folgt denn die Zusamenfassung von das zweite Spiel von unsere Miniemen Mädel gegen das Team von Tus Ebstorf (D) am 16.15.

Beste ouders en vrienden,
Onze meisjes hebben een zeer mooie prestatie geleverd, en zaten van het begin goed in de match! De nederlaag van hedenmorgen was vlotjes verteerd, geen muizenissen in het hoofd. Op een vlotte en positieve manier gecoachd door onze SuperVeerle liepen we al dadelijk vlotjes uit.
Goed samenspel, goede verdediging, snel omschakelen ... 't liep veel gesmeerder dan vanmorgen. Onze meisjes zijn nooit echt in de problemen geweest, en konden naar hartelust hun gang gaan. Een zeer mooie ploegprestatie, en ik doe het niet veel, maar deze keer wil ik ook een naam speciaal vermelden, en ik denk dat dit 2 mensen aan het thuisfront extra gaat plezieren. Veronique is echt losgekomen, en heeft de match van haar leven gespeeld. 8 punten, goede dribbels, sterke rebound! Doe zo voort meisje.
WIR HABEN GESIEGT! Einduitslag voor onze miniemenmeisjes: 13-43 gewonnen. Hiermede stoten onze MM sowieso door naar een volgende ronde, dewelke A of B zal zijn naargelang het resultaat in de laatste match in onze voorronde.
Wij geven ook nog een speciale groet vanuit Lemvig aan onze number 10! Kim, we miss you !
Next year ?
Groetjes uit Lemvig

H.

2 opmerkingen:

  1. Jeeejj, gewonne :)
    Doe zo verder girlys ! :)

    Ik mis jullie ook ! :(
    Volgend jaar moet ik gwn mee ;)

    xx Kim#10

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goe bezig dames !!
    Doe zo voort ! Hou de spirtit er in !
    We blijven duimen voor jullie !
    Ben vandaag gaan wandelen met Katinka en Milow ! De moeite,...
    Een stevige poot en lik van Milow en een goeie trap (onder jullie kont :)) van Katinka voor jullie volgende match ! Succes !
    Dikke knuffel !
    Inge

    BeantwoordenVerwijderen