LEMVIG

LEMVIG

zondag 10 mei 2009

Dé Lyra restaurantdag...

We hadden het ons niet beter kunnen wensen. Op alle vlakken een dag om U tegen te zeggen. Na de schitterende eerste editie van 2008 zou het moeilijk worden om dit succes te evenaren...maar zie:
Reeds vroeg bruiste de Pallieterhal van een nooit geziene kooklust. Vlees, vis, friet, sla, paprika, tomaat, andere groenten, meer eet- en drinkbare produkten werden in grote hoeveelheden aangesleept.
Terwijl enkele dames met ijver sla voor een heel regiment met vrucht van zand ontdeden werden stoelen en tafels snel tot een harmonieus geheel omgetoverd en van de nodige wapens voorzien.
In no time werden alle ingrediënten in de juiste volgorde kunstig door Leen naar de borden en de koelcel gedirigeerd.
Met de aankomst van de eerste eters brak ook het uur van de waarheid aan. De frietbakkers stonden op automatische piloot terwijl de opdieners en diensters hun snelste beentjes voorzetten. Geen vuiltje ontsnapte aan het scherpe oog van de vaatwasser en afdrogers deden hun werk met zongedroogd textiel.
Nadat de gasten van de derde en laatste ploeg vertrokken waren werd met vereende kracht het 'Pallieterrestaurantvoor1dag' naar zijn oorspronkelijk staat terug gebracht. Het was een dag van hard labeur maar moe & tevreden kunnen we besluiten dat er, op 1 champagne glas na, geen scherven moesten gelijmd worden.
Dank aan allen die zich, op welke manier dan ook, verdienstelijk gemaakt hebben voor deze dag.
Met een '150 couverts' was het een groot succes !
Een welgemeend dank u vanwege de Lyrajeugd en het SJOTteam. ~a~

Hier vind je enkele foto's

Geen opmerkingen:

Een reactie posten