LEMVIG

LEMVIG

maandag 30 maart 2009

Zwarte broeken-zondag

Ondanks de korte nachtrust stonden de Michaels vol ongeduld te wachten op hun eerste 'echte' training. Onder het waakzame oog van een persoonlijke body-guard werd de Pallieterhal opnieuw het toneel van een forse poging het balletje rond en door de korf te krijgen. Vandaag werd de onderste helft van de nieuwe outfit ingespeeld.
Maar coach L kende geen genade en joeg met strenge decibels the Michaels van links naar rechts, heen en terug over het veld. Vooral het DDD principe werd hoog in het vaandel gedragen.
De jump-stops sloegen kraters in het laminaat en de cross-overs volgden elkaar in razend tempo op. Elke kegel werd op professionele wijze in de luren gelegd... en de ring smeulde van de bommen. Gelukkig viel er niemand over de lijnen!
Helaas werd voor Michael Serge zijn tomeloze inzet afgestraft met een lichte(?) blessure.
Meer dan 2 lange uren mochten deze (M)ichaels zich verdienstelijk maken om alzo op 31 mei hopelijk een zware nederlaag te kunnen afwenden.
Maar zover zijn we nog niet.
Bij een koolhydraatrijke maaltijd werden er reeds afspraken gemaakt voor volgende oefenmomenten.
Maar heren, jullie zijn gewaarschuwd. De mm trainen in alle stilte gedreven voort. Ze zullen hun huid duur verkopen. Deze girls hebben Lemvig meegemaakt en zijn meer dan klaar voor de strijd. De 3 spy's Hugo, Pete & Rogge weten dat het geen katjes zijn om zonder handschoenen aan te pakken. Ze houden zich nu nog even stil maar de storm is niet meer af te wenden.~ann~

2 opmerkingen:

  1. Ook nog eens duizend maal dank voor het super gezellige en lekkere spahetti festijn !
    Bedankt Ann en Lode, jullie hebben dit weer voortreffelijk georganiseerd !
    We hebben er echt van genoten !
    Bedankt !

    Om zeker nog eens over te doen !
    xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Om een feestje zitten we nooit verlegen...De afwezigen hadden ongelijk. Natuurlijk doet de sfeer in de ploeg er alles aan en is dit wel een bovenmatig gezellige groep! Altijd in voor een grapje of een sfeervolle woordspeling!~ann~

    BeantwoordenVerwijderen